ΕΛΛΑΔΑ

Θέμης Αδαμαντίδης: «Ότι έχω ζητήσει από τον Θεό μου το έχει προσφέρει»

Συνέντευξη με τον Θέμη Αδαμαντίδη

Αποκλειστικά στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ένας από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Με αφορμή τα 45 χρόνια καλλιτεχνικής του πορείας, ετοιμάζεται να γιορτάσει με μία μεγάλη συναυλία στο Βεάκειο, προς τιμήν του.

Η Αγάπη για τη Μουσική

«Αυτό που κάνω δεν το βλέπω σαν εργασία. Μου αρέσει απλά να τραγουδάω για τον κόσμο», είπε ο τραγουδιστής, δείχνοντας τη βαθιά του αγάπη για τη μουσική και το κοινό του. Μέσα από τα χρόνια, ο Θέμης Αδαμαντίδης κατάφερε να δημιουργήσει ένα ισχυρό δεσμό με τους θαυμαστές του, διατηρώντας μια σταθερή και αξιόλογη παρουσία στη μουσική.

Ένα Τραγούδι για τον Ολυμπιακό

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έγραψε και ένα τραγούδι για τον Ολυμπιακό, ως ανταπόδοση για τη χαρά που έφερε η ομάδα με την κατάκτηση του Conference League. Αυτή η κίνηση δείχνει την αφοσίωση του τραγουδιστή όχι μόνο στη μουσική του, αλλά και στις ομάδες που αγαπάει, προσφέροντας πάντα κάτι παραπάνω στο κοινό του.

Συμβουλές για Νέους Καλλιτέχνες

Με την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, ο Θέμης Αδαμαντίδης δίνει και τη δική του συμβουλή στους νέους καλλιτέχνες: «Να μην στηρίζονται μόνο σε μία επιτυχία. Το τραγούδι θέλει συναίσθημα». Αυτή η συμβουλή υπογραμμίζει τη σημασία της συνέπειας και του πάθους στη μουσική καριέρα.

Η συμβουλή του στους νέους καλλιτέχνες είναι «να μην στηρίζονται μόνο σε μία επιτυχία, το τραγούδι θέλει συναίσθημα».

«Έχω αφήσει τα πάντα σε αυτόν που μας έχει δημιουργήσει. Ότι έχω ζητήσει από τον Θεό μου το έχει προσφέρει».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει 5 γιους και τώρα έγινε παππούς, καθώς έχει μία εγγονή 5 μηνών.

«Άφησα την οικογένεια πίσω για χάρη της δουλειάς. Έχω μετανιώσει για λάθη μου», είπε.

Την ημέρα της συναυλίας η σύντροφός του, Βαρβάρα, έχει τα γενέθλιά της και ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκάλυψε πως θα της αφιερώσει ένα τραγούδι.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk