LIFESTYLE

Η Hailey Bieber αποκαλύπτει το φαγητό που λαχτάρα περισσότερο τώρα που είναι έγκυος

Το 27χρονο μοντέλο, το οποίο ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Justin Bieber την περασμένη εβδομάδα, αποκάλυψε στο Instagram Story της την Τετάρτη ότι το μωρό Bieber έχει αυτή τη στιγμή τα τουρσί που λαχταράει με αυγοσαλάτα και καυτερή σάλτσα.

Μοιράστηκε μια φωτογραφία της δημιουργικής της εφεύρεσης και παραδέχτηκε ότι μπορεί να μην είναι στα πρότυπα όλων προειδοποιώντας τους θαυμαστές ότι «δεν επιτρέπεται να κρίνουν!!»

«Τον τελευταίο καιρό η μεγαλύτερη λιγούρα μου είναι: σαλάτα με αβγό, πάνω σε πίκλες και καυτερή σάλτσα», έγραψε ζητώντας από τους ακολούθους της να μην κρίνουν τις επιλογές της. «Και όχι δεν επιτρέπεται να κρίνετε», έγραψε στη συνέχεια.

Η ενημέρωση της εγκυμοσύνης της Hailey ήρθε λίγες ώρες αφότου έδειξε την κοιλιά της που μεγαλώνει καθώς κούναγε φαρδιά τζιν με ένα ροζ και παγιέτες πεταλούδα σε μια σειρά από φωτογραφίες που μοιράστηκε στη ροή της στο Instagram. Απέπνεε μια λάμψη εγκυμοσύνης καθώς αγκάλιαζε με λατρεία το χτύπημα της στις φωτογραφίες.

Ένα άλλο στιγμιότυπο στο καρουζέλ την έδειχνε να κάθεται πίνοντας λίγο καφέ καθώς το χτύπημα της ήταν εκτεθειμένο.

Η  Bieber φαίνεται να αγκαλιάζει το σώμα της που αλλάζει στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς την Τρίτη βγήκε στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της με μαύρο παντελόνι και ένα crop top που σβήνει την κοιλιά.

Οι Bieber είχαν υποστεί φήμες εγκυμοσύνης για χρόνια πριν ανακοινώσουν ότι περίμεναν. Το μοντέλο της Victoria’s Secret μάλιστα πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Απρίλιο του 2022 για να πει στους θαυμαστές να σταματήσουν να κάνουν εικασίες αφού υπέθεσαν ότι ήταν έγκυος στα Grammy.

Ωστόσο, δεν ήταν μυστικό ότι το ζευγάρι ονειρεύονταν να κάνουν μαζί οικογένεια.

Στο ντοκιμαντέρ του 2021 «Justin Bieber: Our World», ο τραγουδιστής της ποπ είπε ότι ήθελε να «αρχίσει να προσπαθεί» να συλλάβει παιδί εκείνη τη χρονιά.

«Κλαίω κυριολεκτικά για αυτό όλη την ώρα», είπε στους Sunday Times. «Θέλω πολύ παιδιά, αλλά φοβάμαι».

«Φτάνει να λένε πράγματα για τον άντρα μου ή τους φίλους μου», συλλογίστηκε. «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσω ανθρώπους που λένε πράγματα για ένα παιδί».

Η ίδια και ο Τζάστιν ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους στα social media με ένα βίντεο και αρκετές φωτογραφίες από την τελετή ανανέωσης του όρκου τους στη Χαβάη.

ad8283c1 62b8 4e4a 8760 903a05b0a4c8

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk