LIFESTYLE

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden “βγαίνουν ραντεβού” μετά τη γέννηση του γιου τους Cardinal

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden απόλαυσαν μια βραδινή έξοδο αφού καλωσόρισαν κρυφά τον γιο τους, Cardinal.

Η 51 ετών ηθοποιός του «Vanilla Sky»  και ο ρόκερ Good Charlotte, 45 ετών, εθεάθησαν να παρευρίσκονται στο πάρτι των 60ων γενεθλίων του ηθοποιού Rob Lowe στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, το Σάββατο το βράδυ, σύμφωνα με φωτογραφίες που έλαβε το People.

Μαζί τους συμμετείχαν πολλές άλλες διασημότητες της A-list, όπως η Katy Perry, ο Orlando Bloom, η Ellen DeGeneres και η Gwyneth Paltrow.

Η έξοδος του ζευγαριού έρχεται μια μέρα αφότου ανακοίνωσαν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους μέσω μιας κοινής ανάρτησης στο Instagram την Παρασκευή, γράφοντας: «Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, Καρδινάλιο Μάντεν❤️🙏».

«Είναι υπέροχος και είμαστε όλοι τόσο χαρούμενοι που είναι εδώ!»

Η Ντίαζ και ο Μάντεν συνδύασαν την ανακοίνωση του μωρού τους με μια ζωγραφιά ενός αγοριού που έγραφε: «Ένα πουλάκι μου ψιθύρισε».

«Είμαστε ευλογημένοι και ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη γέννηση του γιου μας, του Καρδινάλιου Madden❤️🙏.» έγραψε το δίδυμο σε κοινή ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή. benjaminmadden/Instagram

Εξήγησαν ότι δεν θα μοιράζονταν μια φωτογραφία της δέσμης της χαράς τους «για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα των παιδιών», αλλά αποκάλυψαν ότι είναι «πραγματικά χαριτωμένος».

Το δίδυμο, που παντρεύτηκε το 2015 , έχει επίσης την 4χρονη κόρη Raddix . Την υποδέχτηκαν μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο του 2020.

Ενώ το  ζευγάρι κρατούσε κρυφά τα νέα του μωρού του, ένας εμπιστευτικός χρήστης είπε στο Us Weekly τον Ιούλιο του 2022 ότι προσπαθούσαν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους.

«Ο Κάμερον και ο Μπέντζι έχουν συζητήσει να κάνουν ένα άλλο παιδί και μάλιστα εξετάζουν επιλογές παρένθετης μητέρας εδώ και καιρό», είπε μια πηγή στο πρακτορείο εκείνη την εποχή.

«Ο Μπέντζι πάντα ήθελε μια μεγάλη οικογένεια και ο Κάμερον δεν χρειαζόταν να πειστεί μετά τον ερχομό της κόρης τους».

Όσον αφορά τη μητρότητα, η σταρ των «Charlie’s Angels» ξεπέρασε στο παρελθόν το νέο της κεφάλαιο με τον κιθαρίστα, αναφερόμενος σε αυτόν ως «καταπληκτικό πατέρα».

«Αφού κάνουμε μπάνιο με το μωρό μας και το βάλουμε για ύπνο, ο Benji την βάζει στο κρεβάτι, είναι τόσο καλός», είπε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Instagram Live με την Katherine Power τον Απρίλιο του 2020.

«Είναι τόσο καταπληκτικός πατέρας. Είμαι τόσο τυχερή που είναι ο πατέρας του μωρού μου», συνέχισε.

«Την αφήνει κάτω και μπαίνω στην κουζίνα και ρίχνω στον εαυτό μου ένα ωραίο ποτήρι κόκκινο κρασί. Ξεκινάω τη μαγειρική μου, κάνω την εκπομπή μου, ό,τι κι αν είναι».

Δείτε την ανάρτηση του ζευγαριού: 

 

https://www.instagram.com/p/C41jRDsvZf3/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

ΠΗΓΗ: PageSix 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk