LIFESTYLE

Η τρυφερή ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή για τη μητέρα της – Μοιάζουν τόσο πολύ

Η τρυφερή ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή για τη μητέρα της

Την απόγευμα της Τετάρτης 10/4, η Σοφία Χατζηπαντελή μας συγκίνησε με μια ιδιαίτερα τρυφερή ανάρτηση αφιερωμένη στη μητέρα της, Μαρίτσα. Η Σοφία, γνωστή ως το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη θέση του κριτή στο GNTM και στη συνέχεια ως κριτής στο My Style Rocks, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, αλλά και το ιδιαίτερο στυλ της που επιδεικνύει και στις φωτογραφίες της.

Σε αυτή την ανάρτηση, όμως, η Σοφία μας δείχνει το τρυφερό της πρόσωπο ποζάροντας στην αγκαλιά της αγαπημένης της μητέρας. Η Μαρίτσα, στην οποία η Σοφία έχει τεράστια αδυναμία, είναι η προσωπική της ηρωίδα και πηγή έμπνευσης. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση, μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, αποδεικνύοντας την έντονη οικογενειακή ομοιότητα που τις δένει.

«Όταν σκέφτομαι την ομορφιά σκέφτομαι εσένα. Μέσα και έξω. Μαμά, αξία ανεκτίμητη», έγραψε στην ανάρτησή της η Σοφία Χατζηπαντελή.

https://www.instagram.com/p/C5lKL8tIeYh/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk