LIFESTYLE

Η Μαρία Κωνσταντάκη Δηλώνει Ανοιχτά «Μαμάκιας»: “Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά, δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα όμως”

Η Σχέση με τους Γονείς της και η Κατανόηση

Η Μαρία Κωνσταντάκη, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για τη βαθιά και ειλικρινή σχέση που διατηρεί με τους γονείς της, και ιδιαίτερα με τη μητέρα της. Καθώς μεγάλωσε, η Μαρία αναγνωρίζει την αξία της κατανόησης των γονέων της και τονίζει πως αυτή η κατανόηση έχει συμβάλει σημαντικά στην προσωπική της ανάπτυξη. Αναφέρει πως νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη για την καλή υγεία των γονέων της και θεωρεί τον εαυτό της τυχερό που μπορεί να τους έχει στη ζωή της.

Η σχέση της με τη μητέρα της είναι ιδιαίτερα σημαντική για εκείνη, γεγονός που δεν διστάζει να παραδεχτεί δημόσια, δηλώνοντας ανοιχτά «μαμάκιας». Η Μαρία εξηγεί πως η στενή και υποστηρικτική σχέση με τη μητέρα της έχει διαμορφώσει την προσωπικότητά της και έχει ενισχύσει την ευημερία της. Η εξέλιξη αυτής της σχέσης, από τα παιδικά της χρόνια μέχρι σήμερα, ήταν καθοριστική για να κατανοήσει και να αποδεχθεί καλύτερα τον εαυτό της.

Επιπλέον, η Μαρία αναφέρεται στην αναγκαιότητα της συναισθηματικής ωρίμανσης που προκύπτει από μια τέτοια στενή οικογενειακή σχέση. Η κατανόηση και η υποστήριξη που λαμβάνει από τους γονείς της, και ιδιαίτερα από τη μητέρα της, της έχουν δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η Μαρία τονίζει πως η σχέση με τους γονείς της δεν είναι μόνο μια πηγή συναισθηματικής σταθερότητας αλλά και ένα συνεχές μάθημα ζωής.

«Ειδικά στους γονείς είναι που πρέπει να τους βάλεις όριο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από τα παιδιά, δεν θέλω να ζήσω τη μητρότητα όμως. Μπαίνοντας στα 50 μπαίνεις σε ένα άλλο κομμάτι θεώρησης. Είσαι σε πολύ ωραία φάση, να αφήσεις πράγματα που σε πιο μικρή ηλικία είχες ανασφάλεια. Δεν μου άρεσαν τα πόδια μου, το χαμόγελό μου, τα δόντια μου, η μύτη μου που την άλλαξα», τόνισε η δημοφιλής ηθοποιός

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk