LIFESTYLE

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου Αποκάλυψε την Αιτία Διαζυγίου με τον Απόστολο Γκλέτσο: “Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα…”

Η Αποκάλυψη μέσω TikTok

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου αποφάσισε να μοιραστεί λεπτομέρειες από την προσωπική της ζωή μέσω του TikTok, αποκαλύπτοντας την αιτία διαζυγίου από τον Απόστολο Γκλέτσο. Η σχέση τους έληξε μόλις δύο μήνες μετά τον γάμο, γεγονός που είχε προκαλέσει ερωτηματικά στο κοινό.

Η Περίοδος των Καταχρήσεων

Η Μαρία-Ελένη έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την περίοδο που αντιμετώπιζε προβλήματα με τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά. Αυτή τη φορά, μέσα από το TikTok, αποφάσισε να δώσει απαντήσεις σχετικά με το πώς αυτή η περίοδος επηρέασε τη ζωή της και τη σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Η Επιρροή του Πρώην στη Ζωή της

Η ίδια αποκάλυψε πως ο πρώην της, ο Απόστολος Γκλέτσος, είχε σημαντική επιρροή στη ζωή της, τόσο κατά τη διάρκεια του γάμου όσο και μετά το διαζύγιο. Η Μαρία-Ελένη θέλησε να μοιραστεί τις εμπειρίες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, προσφέροντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της προσωπικής της ζωής.

«Ήμουν 19 χρονών όταν παντρεύτηκα τον Απόστολο για δύο μήνες. Ήμασταν κάποιους μήνες πριν μαζί. Τη μέρα του γάμου ήμουν λιώμα από το πρωί που ξύπνησα στο Πόρτο Ράφτη και ήμουν με τις φίλες μου και ετοιμαζόμασταν.

Ήμουν όλη μέρα νηστική με ουίσκι και κόκα. Έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα.

Προφανώς, δεν ήμουν ευτυχισμένη με αυτό που πήγαινα να κάνω. Τέλος πάντων, έγινε αυτός ο γάμος. Με το που πήγαμε να μείνουμε μαζί και ζήσαμε την πραγματικότητα άρχισα να φρικάρω. Άρχισα να σκέφτομαι τον πρώην μου, με τον οποίο έκανα κόκες».

«Ήταν μια σχέση με drugs. Με αυτόν έκανα τα περισσότερα και την πολλή τρέλα. Δε θα έκανα σχέση μαζί του αν ήμουν εκτός ναρκωτικών.

Εγώ όμως στο μυαλό μου ήθελα αυτόν τον άνθρωπο γιατί μου άρεσε αυτή η ζωή του αλκοόλ, της κόκας, του έξω.

Με το που έμεινα λοιπόν στο σπίτι με τον Απόστολο εγώ αναζητούσα την πρώην μου σχέση. Ένα βράδυ βγήκα, τον συνάντησα, το είπα στον Απόστολο και χωρίσαμε.

Εγώ γύρισα σε αυτόν τον άνθρωπο για να συνεχίσω τη ζωή της κόκας. Προφανώς, δεν είχα πιάσει ακόμα τον πάτο»., είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

ΠΗΓΗ: Athensmagazine.gr

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk