LIFESTYLE

Η Μαρία Αντωνά θύμα χάκερ στο Instagram – Το μήνυμα που δέχτηκε η Μπέττυ Μαγγίρα 

Η Μαρία Αντωνά θύμα χάκερ στο Instagram

Η Μαρία Αντωνά, γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, έπεσε θύμα χάκερ που παραβίασαν το προφίλ της στο Instagram. Οι χάκερ έκαναν προσβλητικές αναρτήσεις εναντίον του πρώην συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη. Αρχικά, η Μαρία δήλωσε ότι έπεσε θύμα απάτης, αλλά λίγο αργότερα ξεκαθάρισε ότι το προφίλ της πραγματικά παραβιάστηκε από χάκερ.

Η αντίδραση της Μπέττυς Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα, πρώην συνεργάτιδα της Μαρίας, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα μήνυμα που έλαβε από το προφίλ της Μαρίας, στο οποίο η Μαρία ζητούσε τον αριθμό του κινητού της Μπέττυς για να της στείλει έναν κωδικό. Με αυτήν την ανάρτηση, η Μπέττυ έδειξε σε όλους τους δυσπιστούντες ότι το προφίλ της Μαρίας πραγματικά παραβιάστηκε από χάκερ.

Ενημέρωση των ακολούθων

Κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού, πολλοί από τους ακολούθους της Μαρίας ενημέρωσαν την ίδια αλλά και τους δικούς τους followers για όσα είχαν συμβεί. Αυτό οδήγησε σε μια ευρεία κυκλοφορία των πληροφοριών και σε μεγαλύτερη επίγνωση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

IMG 5740

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk