LIFESTYLE

Η Μίμη Ντενίση ευχαριστεί για τα γενέθλιά της: «Η αγάπη που κέρδισα είναι για μένα πιο σπουδαία από τη δόξα»

Η Μίμη Ντενίση γιορτάζει τα Γενέθλιά της

Η γνωστή ηθοποιός Μίμη Ντενίση γιορτάζει τα γενέθλιά της και μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα με τους φίλους και τους θαυμαστές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Συνοδεύοντας τη φωτογραφία της από το παρελθόν, η Μίμη Ντενίση έγραψε ένα συναισθηματικό κείμενο που αναδεικνύει τη σημασία των γενεθλίων και την ευγνωμοσύνη προς τους ανθρώπους που την περιβάλλουν.

Το Συγκινητικό Μήνυμα της Μίμης Ντενίση

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Μίμη Ντενίση εξέφρασε τα συναισθήματά της για τη σημασία των γενεθλίων όσο κάποιος μεγαλώνει. Ευχαριστώντας το κοινό της για τις ευχές, εκφράζει την αναγνώρισή της για την ευλογία της ζωής και τις εμπειρίες που την έχουν σημαδέψει. Με λόγια γεμάτα συναισθήματα, αναδεικνύει τη χαρά, τις δυσκολίες και τις ανθρώπινες σχέσεις που έχουν συμβάλει στο ταξίδι της μέχρι σήμερα.

Η Μίμη Ντενίση και η Ευγνωμοσύνη για τη Ζωή

Με αυτό το μήνυμά της, η Μίμη Ντενίση αναδεικνύει την ευγνωμοσύνη της για τη ζωή και τις εμπειρίες που την έχουν διαμορφώσει. Μέσα από τις προσωπικές της αναφορές, μας υπενθυμίζει τη σημασία της αναγνώρισης και της ευγνωμοσύνης για τα όμορφα στιγμιότυπα και τις δύσκολες στιγμές που συνθέτουν τη ζωή μας.

Συγκεκριμένα, η Μιμή Ντενίση έγραψε:

 «Τα γενέθλια όσο μεγαλώνεις έχουν άλλη σημασία. Σου θυμίζουν πως είσαι τυχερός που έζησες τόσα χρόνια. Που ένιωσες τόσες χαρές. Που άντεξες τόσες στεναχώριες. Που γνώρισες τόσους ωραίους ανθρώπους. Που σε αγάπησαν κ αγάπησες.

Ευχαριστώ την οικογένεια μου για την απέραντη αγάπη της κι όλους τους γνωστούς κ αγνώστους φίλους που με ανέβασαν και με κράτησαν ψηλά-ψηλά στην αγκαλιά τους όλα αυτά τα χρόνια. Η αγάπη κι η εκτίμηση που κατάφερα να κερδίσω είναι για μένα πιο σπουδαίες από τον θαυμασμό, την δόξα, τα αξιώματα!! Ανταποδίδω την αγάπη σας που τόσο απλόχερα μου έχετε προσφέρει. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά. Αγαπημένοι κι ενωμένοι».

Δείτε την ανάρτηση

https://www.instagram.com/p/C6_UVoZoiJ5/?igsh=ajV5MzRlOHNucnkx

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk