ΕΛΛΑΔΑ

Η Λένα Παπαληγούρα και η Ιωάννα Παππά είναι φίλες 12 χρόνια και παντρεμένες με δύο αδέλφια


Η Λένα Παπαληγούρα και η Ιωάννα Παππά πρόσφατα παραχώρησαν μια συνέντευξη μαζί στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Αυτή η συνέντευξη αποκάλυψε πολλά για τη στενή φιλία των δύο ηθοποιών και τη σχέση τους ως συννυφάδες.

Η Λένα και η Ιωάννα είναι φίλες εδώ και δώδεκα χρόνια και έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια απροβλημάτιστη σχέση. Σύμφωνα με την Ιωάννα, αυτό που θαυμάζει περισσότερο στη Λένα είναι η υπομονή της. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια μαζί, δεν έχουν ποτέ παρεξηγηθεί.

Αρχικά, η Ιωάννα Παππά ανέφερε: «Πρώτα γνωριστήκαμε εκτός δουλειάς και μετά όταν βρεθήκαμε πια στη δουλειά, μέναμε μαζί στην περιοδεία και γίναμε αμέσως φίλες».

«Εγώ έβλεπα “Κλείσε τα μάτια” φανατικά, τόσο φανατικά που έτρεχα να φύγω από τη σχολή να προλάβω το μετρό για να δω», σχολίασε η Λένα Παπαληγούρα.

Η συνεργασία και η φιλία

Από την πλευρά της, η Λένα τονίζει ότι θαυμάζει τη φίλη της όχι μόνο προσωπικά, αλλά και καλλιτεχνικά. Λαμβάνει υπόψη της τις συμβουλές που της δίνει και εκτιμά την ειλικρίνεια και την εμπειρία της. Ενδιαφέρον είναι ότι η Λένα γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της φίλης της, της Ιωάννας. Αυτή η συνεργασία και φιλία τους ξεκίνησε όταν δούλευαν μαζί στις “Τρεις Αδελφές”. Όπως λέει η Λένα: “Υπήρξε μια συμπάθεια και από τις δύο πλευρές και εγώ προσπάθησα αυτό να μην χαθεί”.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk