LIFESTYLE

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε «ευτυχισμένη και υγιής» δίπλα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ [Βίντεο]

Σύμφωνα με τη Sun, Βρετανοί είδαν την Κέιτ να δείχνει «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής» σε μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα γεωργικών ειδών με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το Σαββατοκύριακο, κάτι που είναι αξιοσημείωτο αφού—εκτός από πολλές θολές και πολυσυζητημένες φωτογραφίες αυτοκινήτου—αυτό είναι η πρώτη φορά που η Κέιτ εμφανίστηκε δημόσια μετά την εγχείρησή της στις 16 Ιανουαρίου.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί», είπε ένας θεατής για τη θέαση. “Η Κέιτ ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να βγει στα μαγαζιά.”

Χαίρομαι που ακούω ότι η Kate τα πάει καλά, αλλά οι σχολιαστές πιστεύουν ότι αυτή η πρόσφατη εμφάνιση μπορεί να δημιουργήσει περισσότερη σύγχυση.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Τομ Μπάουερ είπε πρόσφατα στη Daily Mail ότι «η εμφάνιση της Κέιτ υποδηλώνει πανικό στο Παλάτι», προσθέτοντας ότι, «Όπως η οργή της περασμένης εβδομάδας τελείωσε, της επέτρεψαν να αναζωπυρώσει όλα τα ερωτήματα για την υγεία της που θα έπρεπε να παραμείνουν ιδιωτικά. Οι σύμβουλοί της ξεκάθαρα δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια πρέπει να είναι η στρατηγική τους ή να συμφωνήσουν σε αυτήν με την Ουαλία. Αν συνεχίσουν έτσι – “να κάνουν την πάπια και να υφαίνουν” – θα τελειώσει άσχημα.”

Εν τω μεταξύ, ο βιογράφος Φιλ Ντάμπιερ σημείωσε ότι οι άνθρωποι θα αναρωτιούνται γιατί “αν [η Κέιτ] είναι αρκετά καλά για να τη βλέπουν τα μέλη του κοινού, τότε γιατί δεν μπορούμε να μας πουν τι συμβαίνει με αυτήν;”

Δεν φαίνεται ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βιάζεται να εξηγήσει τυ συμβαίνει, οπότε υποθέστε ότι θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε!

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk