ΚΟΣΜΟΣ

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο [Βίντεο]

Η Κέιτ Μίντλετον έχει καρκίνο, ανακοίνωσε σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον την Παρασκευή και βρίσκεται στα πρώτα στάδια της χημειοθεραπείας.

Στο βίντεο , η πρώην Κέιτ Μίντλετον, 42 ετών, είπε ότι η διάγνωση ήταν «ένα τεράστιο σοκ μετά από έναν απίστευτα δύσκολους δύο μήνες».

Ο καρκίνος βρέθηκε κατά τη διάρκεια της εξέτασης που έγινε αφού υποβλήθηκε επιτυχώς σε μεγάλη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά τον Ιανουάριο, είπε η Κέιτ. Δεν διευκρίνισε το είδος του καρκίνου.

Ευχαρίστησε το κοινό για την υποστήριξή του τις τελευταίες εβδομάδες, προσθέτοντας ότι αυτή και η οικογένειά της «χρειάζονται τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα, όσο ολοκληρώνω τη θεραπεία μου».

Η υγεία και η ευημερία της Kate αποτέλεσαν αντικείμενο εικασιών από τότε που ουσιαστικά εξαφανίστηκε από την κοινή θέα στα τέλη Δεκεμβρίου.

Στις 17 Ιανουαρίου, το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Κέιτ αναρρώνει από μια προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Η πριγκίπισσα «είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα», στις 31 Μαρτίου, ανέφερε τότε το παλάτι. Ακόμα κι έτσι, το παράθυρο της απουσίας της τροφοδότησε διαδικτυακές θεωρίες συνωμοσίας για την πριγκίπισσα.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/?igsh=cmlpeDk1aTQ3b3Q5

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk