LIFESTYLE

Η εικόνα της Kendall Jenner και του Bad Bunny που έχει γίνει viral και δείχνει πώς είναι η σχέση του πρώην ζευγαριού

Η Kendall Jenner και ο Bad Bunny έφεραν επανάσταση στους followers τους όταν αποκαλύφθηκε ότι είχαν ερωτευτεί. Ήταν στις αρχές του 2023 όταν εθεάθησαν μαζί στο Μπέβερλι Χιλς , εικόνες που αποκάλυψαν ένα από τα πιο εκπληκτικά ζευγάρια του χειμώνα. Ωστόσο, ο έρωτάς τους κράτησε κάτι λιγότερο από ένα χρόνο, γιατί πριν ξεκινήσει το 2024, επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους. Ο Πορτορικανός καλλιτέχνης, ένας από τους μεγαλύτερους εκφραστές της λάτιν μουσικής, και το μοντέλο, που είναι ένα από τα πιο αξιόλογα τοπ στις πασαρέλες, συνέχισαν τη ζωή τους έως ότου η μεγάλη εκδήλωση μόδας της Νέας Υόρκης τους έφερε ξανά κοντά.

Το τοπ θάμπωσε στο MET Gala με τρία σχέδια που αναδείκνυαν τη σιλουέτα της

Το MET Gala, που κάθε χρόνο γίνεται η κατεξοχήν παρέλαση καινοτόμων σχεδίων και που συγκεντρώνει τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα από διάφορους τομείς, έφερε κοντά το πρώην ζευγάρι. Η Kendall και ο Bad Bunny περπάτησαν πριν από χιλιάδες φλας , με ρούχα εμπνευσμένα από το φετινό θέμα, που ήταν ο Κήπος του Χρόνου, η ιδέα της φευγαλέας ομορφιάς που προκλήθηκε σε μια ιστορία που γράφτηκε από τον JG Ballard το 1962, η οποία ταιριάζει με το θέμα των Sleeping Beauties. : Έκθεση Reawakening Fashion.

Η Kendall Jenner και ο Bad Bunny στην εικόνα που έχει γίνει viral

Ωστόσο, έπρεπε να περιμένουμε μέχρι ένα από τα πάρτι μετά το ραντεβού , αυτό που διοργάνωσαν οι Carlos Nazario, Emily Ratajkowski, Francesco Risso, Paloma Elsesser, Raul Lopez και Renell Medra, για να τους δούμε μαζί. Ήταν αυτή η εικόνα των δύο να κάθονται και να συνομιλούν κινούμενα, που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες. Δύο πρώην πίνουν ένα ποτό, χαμογελούν, δείχνοντας ότι ένας χωρισμός δεν σημαίνει απαραίτητα σύγκρουση. Η στάση του καταχειροκροτήθηκε πολύ και κάποιοι ήδη αναρωτιούνται μήπως αυτή η καλή αρμονία δεν κρύβει κάτι άλλο.

Οι θεωρίες που προέκυψαν μετά την viral εικόνα

Υπάρχουν εικασίες ότι, αφού χώρισαν πρόσφατα, ίσως αυτή ήταν μια προσέγγιση που θα τους έκανε ξανά ζευγάρι . Μια θεωρία που ενώνει μια άλλη που υποδεικνύει μια εξήγηση που θα ήταν αναμφίβολα πιο απροσδόκητη. Έχει ειπωθεί ότι στην πραγματικότητα η σχέση τους θα ήταν μια στρατηγική μάρκετινγκ και ότι για αυτόν τον λόγο, μόλις επιτευχθούν οι στόχοι που επιδίωκαν, θα είχε τελειώσει. Όποια και αν είναι η εξήγηση, είναι τουλάχιστον ξεκάθαρο κοιτάζοντάς τους ότι τα πάνε καλά και ότι υπάρχει καλή αρμονία μεταξύ τους, κάτι που αναμφίβολα δεν είναι μικρό πράγμα.

Ο Bad Bunny, ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της λάτιν μουσικής, ξαναβρέθηκε με την πρώην του σε ένα πάρτι μετά το γκαλά του MET

Ο καλλιτέχνης, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Benito Martínez Ocasio, και η Jenner εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί τον περασμένο Οκτώβριο του 2023 σε ένα πάρτι που διοργάνωσε το πρόγραμμα Saturday Night Live αφού ο καλλιτέχνης reggaeton συμμετείχε στο χώρο ως καλεσμένος και ως παρουσιαστής. «Ήξεραν και οι δύο ότι πιθανότατα δεν θα ήταν μια αιώνια σχέση και το κατάλαβαν από την αρχή», είπε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού αφού έμαθε για τον χωρισμό τους. «Έχουν πολύ φορτωμένα προγράμματα και γνωρίζουν ότι είναι ακόμα νέοι και έχουν πολλά περισσότερα να ζήσουν μεμονωμένα πριν εγκατασταθούν».

ΠΗΓΗ: HOLA

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk