LIFESTYLE

Ένταση στο MasterChef – Γιάννης στη Χριστίνα: «Πάρε ένα πόστο μαντάμ, άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας»

Η αύξηση της έντασης στο MasterChef 2024

Καθώς πλησιάζουμε στον τελικό αγώνα του MasterChef 2024, οι διαγωνιζόμενοι αντιμετωπίζουν όλο και μεγαλύτερες προκλήσεις και οι κόντρες μεταξύ τους γίνονται όλο και πιο έντονες. Η πρόκληση που αντιμετώπισαν στην τελευταία δοκιμασία ενθουσίασε αρχικά ορισμένους, καθώς νόμιζαν ότι είναι κατάλληλη για τις ικανότητές τους. Ωστόσο, τα λάθη και οι αστοχίες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας άλλαξαν γρήγορα τη διάθεσή τους.

Η μαγειρική διαφωνία της Χριστίνας και του Γιάννη

Στην τελευταία εξωτερική ομαδική δοκιμασία, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης, είχαμε μια μαγειρική διαφωνία μεταξύ της Χριστίνας και του Γιάννη. Ο λόγος ήταν η ποσότητα κρέατος που έπρεπε να ζυγίζεται για να είναι “fusion”.

Οι δυο τους διαφώνησαν σχετικά με τα γραμμάρια κρέατος που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν, καθώς ο καθένας είχε τη δική του άποψη. Αυτή η διαφωνία δημιούργησε ένταση μεταξύ τους και αναστάτωσε την ομάδα.

«Αυτό δεν είναι σωστό. Δεν μπορώ να το κάνω, μάγκες», είπε ο Γιάννης και μετά από αρκετή συζήτηση με την υπόλοιπη μπριγάδα, η Χριστίνα έδωσε την έγκρισή της να γίνει με τον δικό του τρόπο.

«Δε θέλω να βρίσω on air, αν ήμασταν στην κουζίνα θα της έλεγα “άντε γα….”», δήλωσε ο πρώην αρχηγός στις κάμερες φανερά εκνευρισμένος.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk