LIFESTYLE

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για τη στάση της στη Eurovision: «Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν»

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για τη στάση της στη Eurovision

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση της Μαρίνας Σάττι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της ισραηλινής εκπροσώπου, Εντέν Γκολάν, στη Eurovision, η τραγουδίστρια έδωσε την απάντησή της. Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η κάμερα δείχνει τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται την ώρα που μιλάει η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision, ενώ στη συνέχεια, κατεβάζει το κεφάλι της κάνοντας πως κοιμάται.

Η αντίδραση της κοινής γνώμης

Η στάση της Μαρίνας Σάττι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την κοινή γνώμη. Πολλοί θεώρησαν τη συμπεριφορά της απαράδεκτη και απείθαρχη, ενώ άλλοι την υπερασπίστηκαν, ισχυριζόμενοι ότι ήταν απλά ένα παιχνίδι της κάμερας.

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι

Μετά την έντονη αντίδραση που προκλήθηκε, η Μαρίνα Σάττι πήρε τον λόγο για να δώσει την απάντησή της.

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η Μαρίνα Σάττι μίλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εξήγησε πως «δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν με τη συμπεριφορά της».

Σε βίντεο που ανάρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ακούγεται να λέει: «Γεια σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου και αν πηγαίναμε».

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk