ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: 18χρονος κατήγγειλε τον νονό του ότι τον βίαζε από όταν ήταν 9 ετών

Ένας 18χρονος κατήγγειλε στις αρχές ότι ο 50χρονος σήμερα νονός του, για τρία χρόνια στην τρυφερή ηλικία των 9 ετών, τον βίαζε. Ο νεαρός χρειάστηκε υποστήριξη για να βρει τη δύναμη να καταγγείλει όλα όσα είχε ζήσει.

Η αστυνομία εδώ και καιρό ερευνούσε την καταγγελία και προσπαθούσε να στοιχειοθετήσει την υπόθεση μέχρι που χθες το βράδυ προχώρησε στη σύλληψη του 50χρονου ύστερα από συντονισμένη προσπάθεια.

Ο 50χρονος ασχολείται με τη μουσική και δίδασκε στο παιδί μουσική και με αυτό το πρόσχημα έβρισκε την ευκαιρία να βρεθεί πολλές στιγμές μόνο

Ψυχολογική στήριξη για τον 18χρονο

Ο νεαρός πίστευε για χρόνια, ακόμη και ως έφηβος, ότι ο ίδιος φέρει ευθύνη για τα βασανιστήρια που υπέστη. Χρειάστηκε ψυχολογική στήριξη για να αντιληφθεί ότι δεν φέρει καμία ευθύνη και να αποκτήσει τη δύναμη να καταγγείλει τον δράστη. Η ψυχολογική στήριξη βοήθησε τον 18χρονο να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση και να αντιμετωπίσει την κατάσταση με αποφασιστικότητα και γενναιοδωρία.

Σοκ για τους γονείς του 18χρονου

Οι γονείς του 18χρονου βρίσκονται σε απόλυτο σοκ καθώς ο 50χρονος ήταν άνδρας που εμπιστεύονταν πλήρως. Η αποκάλυψη των καταχρήσεων προκάλεσε αναταραχή και απογοήτευση στην οικογένεια. 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk