ΕΛΛΑΔΑ

ΗΠΑ: Μητέρα και πατριός βίαζαν τη 15χρονη κόρη τους γιατί «είναι πιο ασφαλές από το σεξ με αγνώστους»

Ένα ζευγάρι από τη Γιούτα κατηγορείται ότι βίασε την έφηβη κόρη τους και είπε ότι το έκανε επειδή έκρινε «πιο ασφαλές» από το να εμπλακεί σεξουαλικά το κορίτσι με «άγνωστους», ισχυρίζονται δικαστικά έγγραφα, σύμφωνα με πολλές αναφορές.

Το ζευγάρι τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη από την αστυνομία στο Πρόβο της Γιούτα και κατηγορήθηκε για βίαιο σοδομισμό, βιασμό με αντικείμενο και βίαιη σεξουαλική κακοποίηση, δείχνουν τα διαδικτυακά αρχεία των φυλακών. Ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόσθετη κατηγορία βιασμού. 

Την Πέμπτη, η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήση του φερόμενου θύματος που ισχυρίστηκε ότι ο πατριός της, ένας άνδρας γύρω στα 30, τη βίαζε για περισσότερο από ένα χρόνο, αναφέρουν οι KSL , ABC 4 και KUTV , αναφέροντας μια πιθανή αιτία ένορκη κατάθεση, σύλληψη έγγραφα και δικαστικά έγγραφα.

Το κορίτσι, 15 ετών, είπε στις αρχές ότι τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα είχαν σεξουαλική δραστηριότητα μαζί της από τότε που ήταν 14 ετών, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, σύμφωνα με το KUTV. Το ζευγάρι φέρεται να παραδέχτηκε αυτές τις κατηγορίες όταν ρωτήθηκε από την αστυνομία, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση, αναφέρει το KSL

Το ζευγάρι φέρεται να «αποφάσισε ότι η διδασκαλία του θύματος για το σεξ και η σεξουαλική πράξη με το θύμα θα ήταν πιο ασφαλή για εκείνη από το να κάνει σεξ με αγνώστους», υποστηρίζει η ένορκη κατάθεση, σύμφωνα με την KSL.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk