ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Αστρολόγος influencer που ανησυχούσε για την έκλειψη σκότωσε τον σύζυγο και το μωρό της

Μια Αμερικανίδα επιρροή αστρολογίας, ανήσυχη για την πρόσφατη έκλειψη Ηλίου, μαχαίρωσε τον σύντροφό της μέχρι θανάτου και στη συνέχεια έσπρωξε τα δύο παιδιά της έξω από το κινούμενο αυτοκίνητό της πριν χτυπήσει θανάσιμα το όχημα σε ένα δέντρο, σύμφωνα με έκθεση την Τετάρτη.

Η Danielle Johnson, η οποία έβγαζε εβδομαδιαίες «καθαρίσεις αύρας» στον ιστότοπό της και πρόσφερε διαδικτυακές αναγνώσεις ζωδιακού κύκλου, είπε στους ακολούθους ότι η ολική έκλειψη ηλίου της Δευτέρας στη Βόρεια Αμερική ήταν «η επιτομή του πνευματικού πολέμου».

«Αποκτήστε την προστασία σας και την καρδιά σας στη σωστή θέση», έγραψε στο X, την πλατφόρμα παλαιότερα γνωστή ως Twitter, στις 4 Απριλίου με το διαδικτυακό της ψευδώνυμο Danielle Ayoka.

«Ο κόσμος αλλάζει προφανώς αυτή τη στιγμή και αν χρειάστηκε ποτέ να διαλέξετε μια πλευρά, η ώρα να κάνετε σωστά στη ζωή σας είναι τώρα».

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, μαχαίρωσε τον βετεράνο σύντροφό της στην Πολεμική Αεροπορία, πριν φύγει με μια Porsche Cayenne με τις δύο κόρες της, ανέφεραν οι Los Angeles Times.

Κατεβαίνοντας τον μεγάλο αυτοκινητόδρομο 405 πριν από την αυγή, ο Τζόνσον έδιωξε τα παιδιά — το ένα εννέα ετών και το άλλο μόλις οκτώ μηνών — από το κινούμενο όχημα.

Μόνο το εννιάχρονο παιδί επέζησε.

Μισή ώρα αργότερα, η αστυνομία κλήθηκε στον τόπο ενός φρικτού δυστυχήματος στον αυτοκινητόδρομο της ακτής του Ειρηνικού, στο οποίο το πολυτελές όχημα έπεσε πάνω σε ένα δέντρο με ταχύτητα 160 χιλιομέτρων την ώρα.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk