ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνίαση παράσυρσης 8χρονου παιδιού στην Κρήτη – Είχε φύγει για Γαλλία ο οδηγός

Βρέθηκε η άκρη στην υπόθεση της παράσυρσης 8χρονου παιδιού στην Κρήτη

 Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν την άκρη στην υπόθεση της παράσυρσης του 8χρονου παιδιού που συνέβη την Κυριακή του Πάσχα στο δάσος του Ρούβα στην Κρήτη.

Με βάση τα στοιχεία από την πινακίδα του εμπλεκόμενου οχήματος και από μαρτυρίες, οι αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το όχημα ήταν ενοικιαζόμενο και έτσι κατάφεραν να εντοπίσουν την ιδιοκτήτρια, μια 28χρονη Γαλλίδα. Η γυναίκα εντοπίστηκε καθώς επρόκειτο να παραδώσει το όχημα στο γραφείο ενοικιάσεων.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της στους αστυνομικούς, δεν οδηγούσε η ίδια την ώρα του ατυχήματος, αλλά ο σύντροφός της, ο οποίος όμως επέστρεψε αεροπορικώς στη Γαλλία την προηγούμενη μέρα. Ευτυχώς, ο τραυματισμός του παιδιού δεν ήταν σοβαρός και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η επίλυση αυτής της υπόθεσης αποτελεί σημαντική εξέλιξη για την αστυνομία και για την οικογένεια του παιδιού.

Οι αρχές θα συνεχίσουν να ερευνούν τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και να διερευνούν τον ρόλο του ενοικιαστή του οχήματος στο ατύχημα. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η παράσυρση του παιδιού έγινε μέρα μεσημέρι, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν στο σπίτι για το πασχαλινό γεύμα. Αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη για προσοχή και προφύλαξη κατά την οδήγηση, ιδίως όταν υπάρχουν παιδιά κοντά.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk