LIFESTYLE

Δημήτρης Σταρόβας: Υπέστη κολπική μαρμαρυγή -«Η νύχτα ήταν λίγο δύσκολη, όμως παραμένουμε ψύχραιμοι», λέει η σύντροφός του

Ο Δημήτρης Σταρόβας, ένας ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός καλλιτέχνης, βίωσε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής το προηγούμενο βράδυ, προκαλώντας ανησυχία στους οικείους και θαυμαστές του. Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, δήλωσε ότι η κατάσταση ήταν δύσκολη, ωστόσο παραμένουν ψύχραιμοι και ελπίζουν σε γρήγορη ανάρρωση.

Το επεισόδιο αντιμετωπίστηκε άμεσα και αποτελεσματικά χάρη στην γρήγορη παρέμβαση του διευθυντή καρδιολόγου στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, επιβεβαίωσε ότι η θεραπευτική αγωγή που ακολουθήθηκε ήταν επιτυχής, διασφαλίζοντας την σταθεροποίηση της κατάστασης του Δημήτρη Σταρόβα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης παραμένει νοσηλευόμενος στο Τζάνειο Νοσοκομείο από τις 15 του μήνα, μετά από προηγούμενο εγκεφαλικό επεισόδιο. Η υγεία του παρακολουθείται στενά από τους ιατρούς, που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την πλήρη ανάρρωσή του. Η οικογένεια και οι φίλοι του Δημήτρη εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την άμεση και αποτελεσματική ιατρική φροντίδα που λαμβάνει.

Η κολπική μαρμαρυγή είναι μια σοβαρή καρδιολογική κατάσταση που απαιτεί άμεση ιατρική παρέμβαση, και η περίπτωση του Δημήτρη Σταρόβα υπογραμμίζει τη σημασία της έγκαιρης αντιμετώπισης τέτοιων επεισοδίων. Ο καλλιτέχνης παραμένει ισχυρός και ελπίζει σε μια γρήγορη και πλήρη ανάρρωση, με την υποστήριξη της οικογένειας, των φίλων και των θαυμαστών του.

Η Τρέχουσα Κατάσταση και Οι Θεραπείες

Η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα έχει σταθεροποιηθεί μετά το πρόσφατο επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής. Ο γνωστός καλλιτέχνης συνεχίζει τις θεραπείες του στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του.

«Σήμερα το πρωί είναι σε πολύ καλή σταθερή κατάσταση, ευδιάθετος, αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψει πίσω στην καθημερινότητα του», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk