LIFESTYLE

Δάντης: Τα συγκινητικά λόγια του για την αποχώρηση της Ασημίνας από το Survivor

Η αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor

Το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποχώρησε από το Survivor, αφήνοντας πίσω της μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και περιπέτειες. Η Ασημίνα ήταν μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό του κοινού.

Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη για την αποχώρηση της Ασημίνας

Μετά την προβολή της αποχώρησης της Ασημίνας, ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης, δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στο μήνυμά του, ο Χρήστος εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την Ασημίνα και την πορεία της στο Survivor. Επίσης, ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη που έδειξε στην αγαπημένη του.

Το μήνυμα του Χρήστου Δάντη αντικατοπτρίζει την αγάπη και την εκτίμηση που έχει για την Ασημίνα και την προσπάθειά της στο Survivor. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή σχέση και έχουν περάσει μαζί πολλές δύσκολες στιγμές μαζί.

Ο Χρίστος Δάντης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Ήσουν και θα είσαι ένας ολόκληρος στρατός. Μόνη σου!» έγραψε ο τραγουδιστής.

IMG 6001

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk