ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιώργος Πομάσκι για Μίλτο Τεντόγλου: «Δεν θα τον δείτε στα μπουζούκια, είναι σπίτι και κάνει ανάλυση»

Η Νίκη του Μίλτου Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε με χαρακτηριστική άνεση το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη. Η επιτυχία αυτή δεν ήταν τυχαία, αλλά το αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς που καταβάλει καθημερινά.

Η Στρατηγική του Γιώργου Πομάσκι

Ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, μίλησε στην εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ για το μετάλλιο του Τεντόγλου και την πορεία του. Ο Πομάσκι τόνισε ότι η καθημερινή δουλειά και η συγκέντρωση στις προπονήσεις είναι το “μυστικό” για τις συνεχείς επιτυχίες του κορυφαίου άλτη του κόσμου.

Η Προσέγγιση του Τεντόγλου στην Προετοιμασία

Ο Πομάσκι αναφέρθηκε επίσης στο πρόγραμμα του Τεντόγλου, υπογραμμίζοντας ότι “δεν θα τον δείτε στα μπουζούκια και τις καφετέριες. Θα είναι σπίτι και θα κάνει ανάλυση των αγώνων και των αντιπάλων του”. Αυτή η προσήλωση και η στρατηγική προετοιμασία είναι βασικά στοιχεία της επιτυχίας του.

Οι Προοπτικές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Παράλληλα, ο Πομάσκι εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα έχει 15 συμμετοχές από το στίβο στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Αυτό δείχνει την ισχυρή παρουσία της χώρας στον αθλητισμό και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε επίπεδο προετοιμασίας και προπονήσεων.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk