ΚΟΣΜΟΣ

Γάζα: Δεν άντεξε τελικά το κοριτσάκι που γεννήθηκε με καισαρική μετά τον θάνατο της μητέρας του

Δυστυχώς, η μικρή Sabreen al-Sakani δεν κατάφερε να επιβιώσει, παρότι γεννήθηκε με καισαρική τομή. Η τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια μιας ισραηλινής επιδρομής στη ράφα της Γάζας, κατά την οποία η μητέρα της, ο σύζυγός της και η κόρη της έχασαν τη ζωή τους.

Η γέννηση της Sabreen al-Sakani

Η Sabreen al-Sakani γεννήθηκε με καισαρική τομή σε ένα νοσοκομείο της Ράφα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της κυριακής. Παρά το χάος που επικρατούσε στο νοσοκομείο λόγω της επιδρομής, οι γιατροί προσπάθησαν να δώσουν ανάνηψη στο μωρό, χρησιμοποιώντας μια χειροκίνητη αντλία για να εισπνεύσουν αέρα στους πνεύμονές του. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες, το μωρό δεν αντέξει και έχασε τη ζωή του.

Η τραγική κηδεία

Με μεγάλη θλίψη, η Sabreen al-Sakani θάφτηκε δίπλα στη μητέρα της, από την οποία πήρε το όνομά της. Η οικογένειά της και οι γύρω τους προσπάθησαν να βρουν δύναμη να αντιμετωπίσουν αυτήν την τραγωδία, αλλά η απώλεια του μωρού και της μητέρας της θα μείνει βαθιά χαραγμένη στις καρδιές τους.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk