ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Εν ψυχρώ δολοφονία 32χρονου – Εμπλοκή αλβανικής μαφίας “βλέπει” η ΕΛΑΣ

Τραγική εν ψυχρώ δολοφονία 32χρονου από την Αλβανία

Χθες το βράδυ, στον Βύρωνα, σημειώθηκε μια τραγική εν ψυχρώ δολοφονία ενός 32χρονου άνδρα, μπροστά στα μάτια του παιδιού του. Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, το θύμα κατηγορείτο για συμμετοχή σε δολοφονία και κλοπές στη χώρα του, ενώ οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα αντίπαλων συμμοριών.

Συνθήκες της δολοφονίας

Ο 32χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο δράστη, ενώ βρισκόταν στον δρόμο με το παιδί του. Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα μπροστά στα μάτια του παιδιού του και στη συνέχεια διέφυγε από το σημείο του εγκλήματος. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Συμμετοχή σε δολοφονία και κλοπές

Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, το θύμα κατηγορείτο για συμμετοχή σε δολοφονία και κλοπές στη χώρα του. Ωστόσο, η ακριβής φύση των εγκλημάτων και οι λεπτομέρειες παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι η δολοφονία αυτή αποτελεί μέρος ενός ξεκαθαρίσματος αντίπαλων συμμοριών που δρουν στην περιοχή.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk