LIFESTYLE

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – 10 Χρόνια Γάμου με την Λίνα Πρίντζου: Η τρυφερή ανάρτηση

Η Ευχή μέσω Instagram

Ένα δημόσιο «χρόνια πολλά» θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγό του ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με ένα post στο Instagram του. Ο δημοφιλής ηθοποιός και η Λίνα Πρίντζου παντρεύτηκαν στις 7 Ιουνίου πριν από 10 χρόνια στη Βενετία της Ιταλίας.

“10 χρόνια…” αρκέστηκε να γράψει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τον ευτυχές γεγονός, με τους φίλους του στο Instagram να σπεύδουν να του ευχηθούν κάθε υγεία κι ευτυχία.

Γιορτάζοντας 10 Χρόνια Γάμου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λίνα Πρίντζου γιορτάζουν την επέτειο τους με ένα τρυφερό βίντεο, το οποίο μοιράστηκε ο ηθοποιός στα κοινωνικά δίκτυα.

Μέσω Instagram, ο ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα κλιπ, από τη μέρα του γάμου τους στη Βενετία, το 2014. Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε στον ελληνορθόδοξο ναό του Αγίου Γεωργίου, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων.

Προστασία Ιδιωτικής Ζωής

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, όλα αυτά τα χρόνια, έχει προστατέψει καλά την ιδιωτική του ζωή. Οι δημόσιες εμφανίσεις του με την σύζυγό του είναι επιλεκτικές, καθώς και οι δύο προτιμούν να αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας. Παρά τη δημοσιότητα, κατάφεραν να διατηρήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δίνοντας έμφαση στην ουσία της σχέσης τους.

https://www.instagram.com/reel/C77k2BFszhX/?igsh=ZDQ3bTZjenp4ZDRk

“Η γιαγιά της μου είπε “Πήγα στην τράπεζα για κατάθεση και έφυγα με ανάληψη”. Δούλευε στην τράπεζα και κάποια στιγμή που ήμουν πελάτης μου είπαν να πάω στον πρώτο όροφο και εκεί γνωριζόμαστε και γίνονται όλα με έναν τρόπο…Μαθαίνεις σιγά σιγά για τον άλλον για τη ζωή του. Ειπώθηκε να πάμε ένα ταξίδι μαζί, δεν έγινε αμέσως αλλά ήταν σαν να είπαμε “Θες να ζήσουμε για πάντα μαζί;”. Για να βρίσκω μία δικαιολογία να πάω, ρωτούσα για μετοχές και ήταν στο φοβερό διάστημα που έλεγα “μήπως να αγοράσω αυτή την μετοχή;”. Και της είπα “μου στοίχισες πάρα πολύ”. Το 2009 έγινε όλο αυτό, είχε φύγει το χρηματιστήριο τότε. Κάποιες φορές δεν καταλαβαίνουμε πώς συμβαίνουν τα πράγματα αλλά καταλαβαίνουμε αυτό που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Και περιμένεις μπορεί και μήνες και χρόνο αλλά ξέρεις ότι θα έρθει την σωστή στιγμή. Η Λίνα μου είχε πει ότι με είδε πρώτη φορά στο “Μόλις χώρισα” το 1999 και μιλούσα μόνο ισπανικά και όταν με είδε, είπε: “Αυτός εάν δεν είναι Ισπανός, είναι τεράστιο ταλέντο”, είχε αποκαλύψει, μιλώντας στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk