ΕΛΛΑΔΑ

Απογοητευμένος ο Απόστολος Γκλέτσος: «Ακόμη και αν κυβερνήσει ένας τέτοιος …»

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ηθοποιός, πρώην δήμαρχος και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, έκανε μια απροσδόκητη ανακοίνωση στο Facebook. Σε μια ανάρτησή του, ανέφερε ότι αποσύρει τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη και εξέφρασε την απογοήτευσή του.

Απογοήτευση και αλλαγή απόψεων

Ο Γκλέτσος δήλωσε ότι ένιωθε απογοητευμένος από τις ενέργειες και τις αποφάσεις του Κασσελάκη. Αν και δεν παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο της απογοήτευσής του, η ανακοίνωσή του έδωσε νέα τροφή για συζητήσεις και ερωτήματα στον πολιτικό χώρο.

Απαντήσεις στους φίλους του στο Facebook

Μετά την ανακοίνωσή του, ο Γκλέτσος απάντησε σε σχόλια και ερωτήσεις από τους διαδικτυακούς του φίλους. Σε μια από τις απαντήσεις του, επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τον Κασσελάκη. Αυτή η δήλωση προκάλεσε ακόμα περισσότερη έκπληξη και συζητήσεις στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος έγραψε: «Τι απογοήτευση είναι αυτή, αυτό το παιδί, μέσα στη μεγάλη μας θλίψη, για τη φυγή του Αλέξη του Τσιπρα, το αντιμετωπίσαμε σοβαρά…».

IMG 5302

Ο Απόστολος Γκλέτσος προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας: «Ξεφτίλα για όλους μας, τελειώσαμε…».

Εχθές μετά την ανακοίνωση Του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ από τον κύριο Κασσελάκη ο Απόστολος Γλέτσος προχώρησε και σε νέες αναρτήσεις. Στην τελευταία του ανάρτηση μάλιστα γράφει:

«Ακόμη και αν κυβερνήσει ένας τέτοιος , με τέτοια συνθήκη , απλά δεν θέλω να χω την παραμικρή ευθύνη … κίνδυνος και ντροπή…»

Δείτε τις αναρτήσεις:

IMG 5303

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk