ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία στη Θήβα: Θρήνος και αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο μωρού

Αδιευκρίνιστες συνθήκες θανάτου ενός μωρού στην Θήβα

Ένα αιφνίδιο και τραγικό γεγονός συγκλόνισε την τοπική κοινωνία στην Θήβα, με τον αδιευκρίνιστο θάνατο ενός μόλις 14 μηνών μωρού, την ημέρα του Πάσχα. Οι λεπτομέρειες παραμένουν ασαφείς και η τραγωδία έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη σε όλους.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 14 μηνών αγοράκι βρέθηκε από τους γονείς του χωρίς αισθήσεις το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, στο σπίτι τους στην Θήβα. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες έσπευσαν να παραλάβουν το παιδί και να το μεταφέρουν στο νοσοκομείο της περιοχής.

Ανεπιτυχείς προσπάθειες διάσωσης

Παρά το πρωτόκολλο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης που ακολουθήθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας, η κατάσταση του παιδιού θεωρήθηκε κρίσιμη και αποφασίστηκε η μεταφορά του στο γενικό νοσοκομείο της Χαλκίδας. Με τη συνοδεία της άμεσης δράσης, το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως, δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε ότι είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι αιτίες αυτού του τραγικού συμβάντος παραμένουν αδιευκρίνιστες και θα απαιτηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να δοθούν απαντήσεις. Η τοπική κοινωνία παραμένει σε σοκ και οι σκέψεις όλων είναι με την οικογένεια του μικρού αγγέλου που έφυγε τόσο ξαφνικά.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk