ΕΛΛΑΔΑ

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Με τη Λένα βοηθάμε ο ένας τον άλλον στην ανατροφή του παιδιού»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης  παραχώρησε μια συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό, όπου αναφέρθηκε στον ρόλο του στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA με τίτλο “Το Ναυάγιο” αλλά και στην προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον χαρακτήρα του “Παύλου Ξενάτου”, έναν δικηγόρο που καλείται να υπερασπιστεί τα θύματα και τους επιζώντες από μια ναυτική τραγωδία.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης περιέγραψε τον χαρακτήρα του “Παύλου Ξενάτου” ως έναν πολύ ενδιαφέροντα ρόλο. Ο δικηγόρος αυτός αναλαμβάνει να υπερασπιστεί τα θύματα και τους επιζήσαντες από μια τραγωδία στη θάλασσα. Ο χαρακτήρας του “Παύλου Ξενάτου” είναι δυναμικός και αποτελεί μια διαφορετική πρόκληση για τον ηθοποιό.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του εμπειρία από τον ρόλο του στη σειρά. Εξήγησε ότι ο “Παύλος Ξενάτου” αποτελεί μια διαφορετική πρόκληση από ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα και αυτό τον ενθουσιάζει. Ο ηθοποιός επισήμανε ότι ο ρόλος του στη σειρά τον βοήθησε να αναπτύξει νέες δεξιότητες και να εξερευνήσει νέες πτυχές του επαγγελματικού του προσανατολισμού.

Στη ζωή του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ξεχωριστή θέση έχει ο γιος του Αναστάσης που τώρα είναι 4 ετών. «Ό,τι χρόνο έχω τον διαθέτω κυρίως στον Αναστάση κάνοντας πράγματα μαζί του. Κάνουμε πολλές δραστηριότητες μαζί, θα πάμε να δούμε παραστάσεις, συναυλίες, γενικά να έχει ερεθίσματα».

Για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του και ηθοποιό Λένα Δροσάκη είπε: «Είμαι πολύ κοντά στο παιδί. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, κάνουμε την ίδια δουλειά που δεν έχει συγκεκριμένα ωράρια, οπότε σε αυτό είμαστε μαζί και οφείλουμε να είμαστε».

Επίσης, ο δημοφιλής ηθοποιός είπε πως την ανακοίνωση του διαζυγίου από την Λένα Δροσάκη την έκανε κατόπιν βοήθειας που έλαβε από ειδικούς. «Χρειάζεσαι παιδοψυχολόγο, βοηθάει και σου δίνει κατευθύνσεις», ανέφερε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk