ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον Εντοπισμό του Παρουσιαστή του BBC στη Σύμη -«Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας, ευχαριστούμε τους Έλληνες και τις αρχές» λέει η σύζυγος του

Η Εξαφάνιση του Παρουσιαστή

Σε μια συγκινητική δήλωση προχώρησε η σύζυγος του παρουσιαστή του BBC, του οποίου τα ίχνη εξαφανίστηκαν πριν από τέσσερις ημέρες στη Σύμη. Όπως εξήγησε η Δρ. Bailey Mosley, ο σύζυγός της, Michael, έφυγε από την παραλία για να πάει μια βόλτα και δεν έχει επιστρέψει από τότε.

IMG 6742

Η Αντίδραση της Οικογένειας

«Έχουν περάσει τρεις μέρες από τότε που ο Michael έφυγε από την παραλία για να πάει μια βόλτα», ανέφερε η Δρ. Mosley. «Πρόκειται για τις μεγαλύτερες και δυσκολότερες ημέρες για εμένα και τα παιδιά μου. Δεν χάνουμε τις ελπίδες μας και ευχαριστούμε τους Έλληνες και τις αρχές για την υποστήριξή τους».

«η έρευνα συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι τόσο απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το βρετανικό προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν στην εύρεση του Michael.

«Δεν θα χάσουμε την ελπίδα μας», καταλήγει.

Συνεχιζόμενες Έρευνες

Οι έρευνες συνεχίζονται με έντονο ρυθμό για τον εντοπισμό του παρουσιαστή. Οι τοπικές αρχές και εθελοντές καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να βρουν κάποιο ίχνος του. Η κοινότητα της Σύμης και οι αρχές παραμένουν ενωμένες, ελπίζοντας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η οικογένεια του Michael παραμένει αισιόδοξη και ευγνώμων για την αμέριστη υποστήριξη που λαμβάνει από όλους. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες, καθώς η αναμονή για νέα σχετικά με τον Michael συνεχίζεται.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk