ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεψε αυτοκίνητο με μωρό μέσα και παράτησε το βρέφος στην άκρη του δρόμου! [Βίντεο]

Σοκαριστική Κλοπή Αυτοκινήτου με μωρό μέσα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, στην πόλη Γουαϊτάρα του βορείου νησιού της Νέας Ζηλανδίας, σημειώθηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό ανθρωποκυνηγητού. Ένας άνδρας κλόπησε ένα αυτοκίνητο, με ένα μωρό να βρίσκεται στο πίσω κάθισμα, και στη συνέχεια παράτησε το βρέφος στην άκρη του δρόμου.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ένα ασημί Peugeot, είχε μόλις βγει από το όχημά του, όταν ο κλέφτης πήδηξε μέσα και ξεκίνησε με ταχύτητα, ενώ το μωρό βρισκόταν ακόμα στο πίσω κάθισμα. Μια κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ο κλέφτης βγαίνει από το αυτοκίνητο, αρπάζει το μωρό και το παρατά στην άκρη του δρόμου προτού επιταχύνει και εξαφανίζεται.

Το μωρό βρέθηκε ασφαλές

Ευτυχώς, λίγο αργότερα, το μωρό βρέθηκε σώο και ασφαλές, όπως και το αυτοκίνητο, σε μια κοντινή κωμόπολη. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του κλέφτη και την κατάσχεση του. Οι αρχές εκφράζουν την ανησυχία τους για την ασφάλεια του μωρού και ερευνούν το κίνητρο πίσω από αυτήν την απάνθρωπη πράξη.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk