ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια κτηνωδία στη Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο σε κάδο απορριμμάτων και τον έκαψαν

Άγρια κτηνωδία στη Χαλκίδα: Πέταξαν σκύλο σε κάδο απορριμμάτων και τον έκαψαν

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/04), σημειώθηκε μια φρικτή πράξη στην πόλη της Χαλκίδας. Ένας άγνωστος δράστης πέταξε έναν σκύλο σε έναν κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια τον έκαψε. Η τραγική αυτή περιστατικότητα αναφέρθηκε από τοπική ιστοσελίδα eviathema.gr.

Άμεση επέμβαση των αρχών

Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν αμέσως τις αρμόδιες αρχές και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας της Χαλκίδας. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς και την ανάκτηση του άτυχου ζώου, πραγματοποιήθηκε σκανάρισμα για τσιπ, χωρίς όμως να βρεθούν κάποιες πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη του σκύλου.

Ερευνείται το περιστατικό

Οι αστυνομικές αρχές έχουν αναλάβει την έρευνα του περιστατικού με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη. Η κοινή γνώμη έχει αντιδράσει με αίσθημα αγανάκτησης και αποτροπιασμού για αυτήν την άγρια και απάνθρωπη πράξη. Οι οργανώσεις προστασίας των ζώων έχουν καλέσει σε αυστηρότερες ποινές για την κακοποίηση των ζώων και την προστασία των αδύναμων πλασμάτων.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk