ΕΛΛΑΔΑ

Social Media : 27χρονη έπεσε θύμα μελλοντολόγου- Της άρπαξε 11.000 ευρώ

Ηλεκτρονική απάτη: Μια 27χρονη από τη Λέρο έχασε περίπου 11.000 ευρώ

Μια 27χρονη γυναίκα από τη Λέρο έπεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης και υπέστη οικονομική ζημιά περίπου 11.000 ευρώ. Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε την απάτη που δέχθηκε για ένα διάστημα από τις 13 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου.

Η αρχή της απάτης

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άγνωστος επικοινώνησε με την 27χρονη μέσω του Instagram και της παρουσιάστηκε ως μελλοντολόγος. Ο δράστης κατάφερε να εξαπατήσει την γυναίκα και, με απειλές προς αυτήν και την οικογένειά της, κατάφερε να της αφαιρέσει το ποσό των 11.055 ευρώ.

Εξέταση των καταθέσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν συνολικά 20 καταθέσεις που πραγματοποίησε η 27χρονη. Οι αρχές ελπίζουν ότι με αυτήν την έρευνα θα καταφέρουν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον υπαίτιο για αυτήν την απάτη.

Η περίπτωση αυτή είναι μια ακόμα υπενθύμιση για τη σημασία της προσοχής και της προφύλαξης κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο. Είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να μην αποκαλύπτουμε προσωπικές πληροφορίες ή να προβαίνουμε σε οικονομικές συναλλαγές με άγνωστα άτομα.

Ελπίζουμε ότι η αστυνομία θα καταφέρει να εξιχνιάσει την υπόθεση και να φέρει τον υπαίτιο δράστη ενώπιον της δικαιοσύνης.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk