LIFESTYLE

Shelley Duvall: Η Θρυλική Πρωταγωνίστρια της «Λάμψης» Έφυγε από τη Ζωή σε Ηλικία 75 Ετών

Θάνατος της Θρυλικής Πρωταγωνίστριας Shelley Duvall

Σε ηλικία 75 ετών πέθανε η θρυλική πρωταγωνίστρια της «Λάμψης», Shelley Duvall. Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της οικογένειάς της ηθοποιού. Η Shelley Duvall άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Τέξας, μετά από επιπλοκές σχετικές με τη μάχη της με τον διαβήτη.

Αντίο από τον Σύντροφό της, Dan Gilroy

«Ο αγαπητός, γλυκός, υπέροχος σύντροφος και φίλος μου μας άφησε. Πάρα πολλά βάσανα τον τελευταίο καιρό, τώρα είναι ελεύθερη. Πέτα μακριά, όμορφη Shelley», είπε ο Dan Gilroy, σύντροφος της ζωής της από το 1989, στο The Hollywood Reporter. Αυτό το συγκινητικό μήνυμα δείχνει την βαθιά αγάπη και την απώλεια που νιώθει ο σύντροφός της.

Η Κληρονομιά της Shelley Duvall

Η Shelley Duvall θα μείνει στην ιστορία ως η εμβληματική πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η Λάμψη», όπου έπαιξε τον ρόλο της Wendy Torrance δίπλα στον Jack Nicholson. Η καριέρα της περιλάμβανε πολλές αξιοσημείωτες εμφανίσεις σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, καθιστώντας την μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες της εποχής της. Η απώλεια της είναι σημαντική για τον κόσμο της τέχνης και της ψυχαγωγίας.

Instagram will load in the frontend.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk