LIFESTYLE

Selena Gomez: «Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που νοιάζονταν για μένα περισσότερο από ό,τι εγώ για τον εαυτό μου»

Η 31χρονη Selena Gomez μίλησε για την ψυχική της υγεία, τη διπολική διαταραχή, τη σωματική δυσμορφία και τον λύκο – όλα αυτά καταγράφηκαν στο ντοκιμαντέρ της το 2022 «My Mind & Me».

Η Γκόμεζ παρακολούθησε ένα πάνελ στο SXSW την Κυριακή, όπου παραδέχτηκε πόσο δύσκολο είναι να σκεφτεί κανείς το παρελθόν της και πόσο σκληρή ήταν κάποτε με τον εαυτό της.

“Ένα από τα βασικά στοιχεία μιας φιλίας για μένα είναι η εμπιστοσύνη. Θα έλεγα επίσης: Να είστε προσεκτικοί με ποιους εμπιστεύεστε. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος μπορεί απλώς να σας ακούσει και να μην σας κρίνει”, είπε τότε ο Γκόμεζ, προσθέτοντας: “Εγώ πιστεύω  στην άνευ όρων αγάπη και ότι αν δεν μπορείς να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου, ίσως δεν θα έπρεπε να είσαι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους».

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ, το οποίο γυρίστηκε για έξι χρόνια, και έφερε τους θαυμαστές στη ζωή της Gomez, εκθέτοντας τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές πτυχές.

«Με αρρωσταίνει να ακούω τα πράγματα που έλεγα για τον εαυτό μου στην αρχή. Με εξοργίζει”, παραδέχτηκε η πρώην ηθοποιός του Disney Channel,” αλλά νομίζω ότι όλοι μπορούν να συσχετιστούν με αυτό το συναίσθημα. Είναι σημαντικό να μιλάς στον εαυτό σου με καλοσύνη, αλλά δεν νομίζω ότι το κατάλαβα πραγματικά.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που νοιάζονταν για μένα περισσότερο από ό,τι εγώ για τον εαυτό μου και ήθελαν πραγματικά να κάνω πράγματα για τα οποία δεν ήμουν έτοιμη», είπε, «Είχα τον πάτο μου και έπρεπε να το κάνω. στην εποχή μου».