LIFESTYLE

Power of Love: «45 χρονών δικηγόρος κι ήρθε εδώ με τα παιδάκια;»

Η Νέα Είσοδος στο Power of Love

Η νέα σεζόν του Power of Love ξεκίνησε δυναμικά, με νέους παίκτες έτοιμους να κερδίσουν την καρδιά της αγαπημένης τους. Ένας από αυτούς είναι ο νέος παίκτης Γιώργος, ο οποίος έχει ήδη εμπειρία από παρόμοια reality shows, όπως το Love Island.

Η Έκπληξη της Κατερίνας Καραβάτου

Κατά την πρώτη του συνάντηση με την παρουσιάστρια του Power of Love, Κατερίνα Καραβάτου, ο Γιώργος εξέφρασε την έκπληξή του για τη συμμετοχή του 45χρονου Αναστάση. «Ήρθα να δω τι έχει να προσφέρει αυτό το reality σε εμένα. Δεν τους έχω ψάξει καθόλου. Μόνο έναν άντρα έχω δει και μου έκανε εντύπωση, που ήταν μεγάλης ηλικίας,» είπε ο Γιώργος.

Η Άποψη του Γιώργου

Ο Γιώργος σχολίασε επίσης την παρουσία του Αναστάση, ο οποίος είναι δικηγόρος, παίζει πιάνο και συμμετέχει στο reality show, λέγοντας: «45 χρονών τύπος, ωραίος, δικηγόρος, που παίζει πιάνο κι ήρθε εδώ πέρα με τα παιδάκια;» Η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε έκπληκτη από τα σχόλια του Γιώργου.

Στόχοι και Προσδοκίες

Ο Γιώργος φαίνεται αποφασισμένος να γνωρίσει τα κορίτσια του παιχνιδιού και να κερδίσει την καρδιά της αγαπημένης του. Με την εμπειρία του από προηγούμενα reality shows, ο νεαρός ηνίοχος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του Power of Love.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk