LIFESTYLE

Nicole Kidman: “Η Καρδιά μου είναι Ραγισμένη” – Πέθανε η μητέρα της, τη μέρα της βράβευσής της στη Βενετία

Η Απαστράπτουσα Εμφάνιση Στη Βενετία

Η Nicole Kidman έλαμψε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, φορώντας μια εντυπωσιακή δίχρωμη τουαλέτα σε μπεζ και μαύρο. Η 57χρονη Αυστραλή ηθοποιός βρέθηκε εκεί για την πρεμιέρα της ταινίας «Babygirl», η οποία προγραμματίστηκε για τις 30 Αυγούστου. Με χαρά μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες στα social media, ευχαριστώντας τη Βενετία για τις υπέροχες αναμνήσεις.

Η Τραγική Είδηση

Δυστυχώς, η εκπληκτική εμφάνιση της Nicole Kidman στη Βενετία επισ shadowed από την θλιβερή είδηση του θανάτου της μητέρας της, Janelle Kidman. Ο θάνατος της Janelle συνέβη το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, την ημέρα που η Kidman θα παρέλαβε το βραβείο ως «Καλύτερη Ηθοποιός» για την ερμηνεία της στο «Babygirl». Η τραγωδία την ανάγκασε να αποχωρήσει από το φεστιβάλ, προτού προλάβει να λάβει το βραβείο της.

Η Αφοσίωση και το Μήνυμα

Το βραβείο παρέλαβε η σκηνοθέτις της ταινίας, Halina Reijn, η οποία διάβασε ένα συγκινητικό μήνυμα της Nicole Kidman. Σε αυτό η ηθοποιός ανέφερε ότι «είμαι σε σοκ και πρέπει να πάω στην οικογένειά μου», προσθέτοντας ότι το βραβείο είναι αφιερωμένο στην μητέρα της και ότι η Janelle είχε διαμορφώσει, καθοδηγήσει και πλάσει τον χαρακτήρα της. Η Nicole ολοκλήρωσε λέγοντας ότι η καρδιά της είναι ραγισμένη, αντανακλώντας τη συγκίνηση και την απώλεια που αισθάνεται.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk