ΕΛΛΑΔΑ

Missing Alert: Εξαφάνιση 26χρονου από το Κέντρο της Αθήνας

Ανακοίνωση της Εξαφάνισης

Σήμανε missing alert συναγερμός για την εξαφάνιση του 26χρονου Αλεχάντρο Ρόιγκ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στο κέντρο της Αθήνας τις πρωινές ώρες της Κυριακής (18/8). Πρόκειται για ένα ανησυχητικό περιστατικό, το οποίο έφερε στο φως η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κατόπιν ενημέρωσης από το οικογενειακό περιβάλλον του Αλεχάντρο.

Δράση του «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνιση του Αλεχάντρο Ρόιγκ και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα. Αυτή η μορφή δράσης είναι μια ουσιαστική διαδικασία που πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος των οικείων, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Αγωνία της Οικογένειας

Η οικογένεια του 26χρονου Αλεχάντρο περνάει δύσκολες στιγμές καθώς τα ίχνη του χάθηκαν από το κέντρο της Αθήνας. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην εύρεσή του, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρμόδιες αρχές ή με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε Κάτι; Πείτε Κάτι!

Είναι κρίσιμο να δείξουμε όλοι το ενδιαφέρον και την προσοχή μας. Οι λεπτομέρειες γύρω από την εξαφάνιση του Αλεχάντρο είναι πολύτιμες, και η συνεργασία του κοινού είναι σημαντική. Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία, όσο μικρή και αν είναι, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ας βοηθήσουμε να βρεθεί ο Αλεχάντρο και να επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένειά του.

Ο Αλεχάντρο (ον.) Ρόιγκ (επ.) έχει ύψος 1,83 μ., έχει βάρος 78 κιλά, έχει καστανά σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε κόκκινο πουκάμισο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ
και για Apple κινητά εδώ.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk