LIFESTYLE

Miley Cyrus: Η μητέρα της παντρεύτηκε το αγόρι της αδελφής της – “Δεν είχε ιδέα”, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια MIley Cyrus  φέρεται να «δεν είχε ιδέα» ότι υπήρχε κάποιο υποτιθέμενο δράμα μεταξύ της μαμάς της Tish Cyrus και της μικρότερης αδερφής της Noah Cyrus . Αποκαλύφθηκε όμως  νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο Noah, 24, είχε σχέση με τον ηθοποιό Dominic Purcell , 54 ετών, πριν παντρευτεί τον Tish, 56.

“Η Μάιλι δεν είχε ιδέα για το δράμα με τον Ντόμινικ. Καμία ιδέα”, είπε μια πηγή στο PEOPLE , “Είχε αντιμέτωπη με τη μαμά της γι’ αυτό. Νομίζει ότι είναι μια περίεργη κατάσταση, αλλά αγαπά τη μαμά της και θέλει να είναι ευτυχισμένη.”

Το σκάνδαλο ξέσπασε στην οικογένεια των Cyrus μετά το διαζύγιο του τραγουδιστή Billy Ray Cyrus από τη μητέρα της Tish, ύστερα από 30 χρόνια γάμου.

Η μαμά της Μάιλι παντρεύτηκε τον Αύγουστο τον αγαπημένο της, τον 54χρονο ηθοποιό του Prison Break Dominic Purcell κι έναν μήνα αργότερα ο πατέρας της παντρεύτηκε την Αυστραλή τραγουδίστρια Firerose.

Όπως είναι γνωστό, η Miley Cyrus δεν έχει καμία επικοινωνία με τον πατέρα της, ενώ ήταν παρούσα στον γάμο της μητέρας της, όπου λέγεται ότι ήταν και παράνυμφος. Η οικογένεια έχει κυριολεκτικά διχαστεί και για αυτό δε φταίει το διαζύγιο των γονιών, αλλά η συμπεριφορά της Tish Cyrus, η οποία, σύμφωνα του US Weekly έκλεψε τον άντρα της 24χρονης κόρης της, Noah. Η Miley Cyrus πάντως ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα σχετικά.

η Tish δεν παρευρέθηκε στον γάμο της μητέρας της τον Αύγουστο του 2023 — στον οποίο η Miley Cyrus υπηρέτησε ως κουμπάρα. Αντίθετα, πέρασε χρόνο μελετώντας τους διαδρόμους του Walmart με τον αδελφό της Braison.

Ενώ πολλοί έβλεπαν την έξοδό τους ως ελαφριά για την Tish, η μαμά φέρεται ότι δεν ήθελε την Noah ή τον Braison στον εορτασμό της ειδικής ημέρας της.

«Η Tish ήταν αυτή που δεν κάλεσε τη Noah και τον Braison στον γάμο της και τους μπλόκαρε στο Instagram αφού κυνήγησε τον Dominic», υποστήριξε στο «Entertainment Tonight» άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας Cyrus.

 

 

 

 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk