LIFESTYLE

Meg Bennett: Πέθανε η ηθοποιός από τα Ατίθασα Νιάτα και το General Hospital

Η βραβευμένη ηθοποιός σαπουνόπερας και σεναριογράφος, Μεγκ Μπένετ πέθανε στις 11 Απριλίου, σε ηλικία 75 ετών.

Οι Los Angeles Times δημοσίευσαν τη νεκρολογία της Meg στις 21 Απριλίου, τονίζοντας την καριέρα της ως ηθοποιού και συγγραφέα.

Η Meg Bennet ήταν γνωστή για το σενάριο της για τα «The Young and the Restless» και «General Hospital».
Με Web Desk22 Απριλίου 2024. Η συγγραφέας του «The Young and Restless» Μέγκ Μπένετ πέθανε σε ηλικία 75 ετών

Οι Los Angeles Times δημοσίευσαν τη νεκρολογία της Meg στις 21 Απριλίου, τονίζοντας την καριέρα της ως ηθοποιού και συγγραφέα.

«Η Μεγκ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο», έγραφε η νεκρολογία. «Σχεδόν μέχρι το τέλος δούλευε αφοσιωμένα με τα παιδιά, έγραφε και αλληλεπιδρούσε με τη μακρινή οικογένεια και τους φίλους της».

Γεννημένη στην Helen Margaret Bennett, η Meg ήταν γνωστή για το σενάριο της για το The Young and the Restless και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Συνέχισε γράφοντας το The Bold and the Beautiful, το General Hospital, τη Santa Barbara και το Sunset Beach.

Έλαβε πέντε υποψηφιότητες Daytime Emmy για το σενάριο, με την ομάδα της στο General Hospital να κέρδισε το 1995, και πέντε υποψηφιότητες για τα βραβεία Writers Guild of America, με νίκες για το Sunset Beach και το General Hospital.

Η Meg ήταν επίσης ηθοποιός και έκανε διάφορες εμφανίσεις στη σκηνή, όπως το You’ve Got Hate Mail στη Νέα Υόρκη το 2011, και πολλές εμφανίσεις στην τηλεόραση, ίσως πιο αξιοσημείωτη ως κακοποιός του Γενικού Νοσοκομείου Allegra Montenegro.

Η Μπένετ έμεινε από τον σύζυγό της, Ρόμπερτ Γκούζα, Τζούνιορ, τον οποίο γνώρισε ενώ έγραφαν μαζί στο Γενικό Νοσοκομείο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk