LIFESTYLE

Matthew Perry: Και Μια άλλη Διάσημη Γυναίκα Φαίνεται πως Συνδέεται με τον Θάνατό του

Μια δεύτερη γυναίκα διασημότητα έχει συνδεθεί με την έρευνα για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από τα ναρκωτικά, αποκαλύπτοντας την κοινή τους μάχη με τον εθισμό.

Σύμφωνα με το InTouch, η έρευνα του LAPD για τη θανατηφόρα υπερβολική δόση κεταμίνης του Perry ανακάλυψε την εμπλοκή ενός άλλου φίλου.

Η ανώνυμη γυναίκα, η οποία φέρεται να ήταν νηφάλια, περιγράφηκε από μια πηγή ως «περπατητικό φαρμακείο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκαν φωτογραφικά στοιχεία που δείχνουν τη γυναίκα με τον Perry σε ένα ιατρείο όπου του συνταγογραφήθηκε κεταμίνη.

Σύμφωνα με την πηγή, οι δυο τους θα παραπέμψουν ο ένας τον άλλον στους αντίστοιχους γιατρούς τους για να προμηθευτούν το φάρμακο και συχνά μοιράζονταν τον αγώνα τους με τον εθισμό.

«Αν οι ομοσπονδιακοί είχαν ένα από τα τηλέφωνά τους — ειδικά [της δεύτερης διασημότητας], επειδή δεν σβήνει τα γραπτά της μηνύματα — πιθανότατα θα έβρισκαν συζητήσεις για το φάρμακο και «Πώς μπορώ να πάρω επιπλέον;» Όπως, δεν θα φαίνεται καλό για τη διασημότητα», είπε η πηγή.

Η ανώνυμη διασημότητα είναι η δεύτερη που συνδέεται με τον θάνατο του Πέρι, μετά το όνομα της πρώην συζύγου του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ.

Ο Perry ανακαλύφθηκε να μην ανταποκρίνεται στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023 και πέθανε σε ηλικία 54 ετών.

Η αυτοψία του αποκάλυψε ότι πέθανε από «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης» και πνιγμό, με τον ηθοποιό να έχει επίπεδα κεταμίνης στο σύστημά του συγκρίσιμα με αυτά ενός ασθενούς σε νοσοκομείο υπό γενική αναισθησία.

Ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε δηλώσει ανοιχτά ότι θα υποβληθεί σε θεραπεία έγχυσης κεταμίνης για τη θεραπεία της κατάθλιψής του.

Ωστόσο, η τελευταία του συνεδρία κεταμίνης ήταν μιάμιση εβδομάδα πριν πεθάνει, και δεδομένου ότι η κεταμίνη παραμένει στο σύστημα μόνο για τρεις έως τέσσερις ώρες, δεν προκάλεσε άμεσα το θάνατό του.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk