ΕΛΛΑΔΑ

Matt Damon: Έρωτας από την πρώτη ματιά, 20 χρόνια μαζί & 4 παιδιά – Ποια είναι η «μπαργούμαν» σύζυγος του

Ο Matt Damon και η σύζυγός του, Luciana Barroso, είναι παντρεμένοι εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και έχουν δημιουργήσει μαζί μια οικογένεια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 στο μπαρ στο οποίο δούλευε η Barroso και συνδέθηκαν αμέσως. Έχουν αποκτήσει τρεις κόρες: την Ισαβέλλα, την Τζία και τη Στέλλα. Ο Ντέιμον έγινε επίσης πατριός της κόρης της Μπαρόζο, Αλεξία.

Αν και ο Ντέιμον είναι σταρ του κινηματογράφου της A-list, το ζευγάρι δεν δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή. Η μαμά τεσσάρων παιδιών δεν έχει social media και σπάνια εμφανίζεται σε συνεντεύξεις. Ωστόσο, βγαίνει για το περιστασιακό κόκκινο χαλί για να υποστηρίξει τα έργα και την καριέρα του συζύγου της.

Τον Μάρτιο του 2023, ο Μπαρόζο, μαζί με τις τρεις από τις τέσσερις κόρες τους, συνόδευσαν τον Ντέιμον στην πρεμιέρα της ταινίας του AIR στο Λος Άντζελες. Φωτογραφίες απαθανάτισαν την οικογένεια να γελάει στο κόκκινο χαλί. Αργότερα την ίδια χρονιά, ο Ντέιμον και ο Μπαρόζο παρακολούθησαν το δεύτερο ετήσιο Albies για να υποστηρίξουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ Κλούνεϊ.

Η πρώτη συνάντηση του ζευγαριού ήταν κάτι από κεραυνοβόλος έρωτας! Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο The Ellen DeGeneres Show, ο Damon αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν στο Μαϊάμι το 2003 ενώ γύριζε την ταινία Stuck on You. «Την είδα κυριολεκτικά σε ένα γεμάτο δωμάτιο, κυριολεκτικά», θυμάται. “Οκτώ χρόνια και τέσσερα παιδιά αργότερα, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ξέρω πώς αλλιώς θα είχαν διασταυρωθεί οι δρόμοι μας αν δεν συνέβαινε αυτό.”

Η Μπαρόζο θυμάται τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Συζήτησε την πρώτη τους συνάντηση κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας συνέντευξης στη Vogue Australia το 2018. Εκείνη την εποχή, η Μπαρόζο δούλευε ως μπαργούμαν και ο Ντέιμον και το κινηματογραφικό του συνεργείο ήρθαν για ένα ποτό. “Η ιστορία του Matt είναι ότι με είδε απέναντι από το δωμάτιο και είχε ένα φως πάνω μου. Και λέω, “Ναι, ήταν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης – υπήρχαν φώτα παντού!” ” είπε.

Στη συνέχεια, ο Ντέιμον ήρθε πίσω από το μπαρ για να πάρει ένα διάλειμμα από το πλήθος. «Είχε αρχίσει να τον αναγνωρίζουν και να ζητάει φωτογραφίες και αυτόγραφα, και μετά έγινε κάπως επιθετικό γιατί οι άνθρωποι πίνουν και άλλα», εξήγησε. “Ήρθε λοιπόν και κρύφτηκε πίσω από το μπαρ… [θέλοντας] απλώς να κάνει παρέα εκεί πίσω και να πιει ένα ποτό. Λέει, “Ω, σε είδα και ήθελα πολύ να σου μιλήσω.” “

Ωστόσο, ο Μπαρόζο αποφάσισε να βάλει τον ηθοποιό να δουλέψει. Του είπε: “Ξέρεις, αν πρόκειται να επιστρέψεις εδώ, δεν μπορείς να στέκεσαι μόνο εκεί!” “

“Είχε εκπαιδευτεί ως μπάρμαν για μια ταινία χρόνια πριν, οπότε άρχισε να φτιάχνει ποτά. Και μου έβγαλε πολλά χρήματα σε φιλοδωρήματα εκείνο το βράδυ, γιατί φυσικά όλοι ήθελαν να πάνε να τον δουν”, συνέχισε. «Έτσι, μετατράπηκε σε μια πραγματικά διασκεδαστική βραδιά και μετά 15 χρόνια μετά είμαστε εδώ!»

Στις 5 Απριλίου 2023, ο Ντέιμον γιόρτασε 20 χρόνια από τότε που γνώρισε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Tonight Show. Αφού ο οικοδεσπότης Τζίμι Φάλον ανέφερε ότι είδε τον Μπαρόζο στα παρασκήνια, ο Ντέιμον επιβεβαίωσε: «Ναι, αυτή είναι η μέρα που γνωριστήκαμε πριν από 20 χρόνια».