LIFESTYLE

Mικαέλα Ντε Πρινς: Μία μέρα μετά τον θάνατο της νεαρής μπαλαρίνας πέθανε και η μητέρα της

Μια Διπλή Απώλεια για την Οικογένεια Ντε Πρινς

Η είδηση του θανάτου της μπαλαρίνας σύμβολο της ειρήνης, Μικαέλα ντε Πρινς, έχει φέρει θλίψη σε παγκόσμιο επίπεδο. Μόλις ένα 24ωρο μετά τον θάνατο της Μικαέλα, η θετή μητέρα της, Ελέιν ντε Πρινς, έχασε τη ζωή της ενώ προετοιμαζόταν για μια χειρουργική επέμβαση. Οι δύο αυτοί θάνατοι, αν και συμπίπτουν χρονικά, δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Σημειωτέον ότι η Ελέιν δεν γνώριζε για την απώλεια της κόρης της.

Μια Οικογένεια Μέσα στη Θλίψη

Είναι γνωστό ότι η Ελέιν ντε Πρινς, που έχει χάσει συνολικά τέσσερα παιδιά, αντιμετώπιζε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις το τελευταίο διάστημα. Οι τελευταίες μέρες της ήταν φορτισμένες με συναισθηματική ένταση και πόνο, καθώς η οικογένεια ήταν σε κατάσταση πένθους για την απώλεια της Μικαέλα. Η εκπρόσωπος της οικογένειας, Τζέσικα Βολίνσκι, ανέφερε μέσω Facebook ότι «οι τελευταίες μέρες ήταν ακόμη πιο δύσκολες από ό,τι αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι».

«Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, οι δύο θάνατοι ήταν εντελώς άσχετοι. Ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να κατανοήσουμε το παράλογο είναι ότι η Ελέιν, που είχε ήδη χάσει τρία παιδιά πριν από πολλά χρόνια, γλίτωσε με τη χάρη του Θεού τον πόνο της απώλειας ενός τέταρτου παιδιού.

Αυτό που περνάει η οικογένεια αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά αφάνταστα οδυνηρό. Το να θρηνείς δύο μέλη της οικογένειας που πέθαναν μέσα σε ένα 24ωρο είναι τραγικό και καταστροφικό» έγραψε στην ανάρτηση.

Η Κληρονομιά της Μικαέλα ντε Πρινς

Η Μικαέλα ντε Πρινς είναι γνωστή όχι μόνο για τα καλλιτεχνικά της επιτεύγματα αλλά και για τη μάχη της για την ειρήνη. Η κληρονομιά της θα ζει μέσα από τις αναμνήσεις των αγαπημένων της, και η απώλειά της θα είναι αισθητή σε πολλές ψυχές παγκοσμίως. Η οικογένεια και οι φίλοι της θα πρέπει να ενωθούν στην αποδοχή αυτού του πόνου και να θυμούνται τα όσα ενσάρκωσε στη ζωή της