LIFESTYLE

Kevin Hart και Natalie Portman Διασκέδασαν στη Μύκονο [Βίντεο]

Kevin Hart Γιορτάζει στη Μύκονο

Ο πασίγνωστος stand-up comedian και ηθοποιός, Kevin Hart, επέλεξε τη μαγευτική Μύκονο για να γιορτάσει τα 45α γενέθλιά του. Το πάρτι του έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης, καθώς ο Kevin Hart κατάφερε να μετατρέψει τη γιορτή του σε ξέφρενο πάρτι, όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στα τραπέζια των φίλων του έγινε «πόλεμος σαμπάνιας» και όλοι οι καλεσμένοι βούτηξαν στη θάλασσα για να του ευχηθούν «χρόνια πολλά» και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Φιλοδώρημα και Λογαριασμός

Η εκδήλωση αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς ο λογαριασμός του γλεντιού έφτασε σχεδόν τις 170.000€, ενώ ο Kevin Hart δεν ξέχασε και τους εργαζομένους που τους εξυπηρέτησαν, αφήνοντάς τους φιλοδώρημα ύψους 37.000€. Η γενναιοδωρία του Hart δείχνει το πόσο εκτιμά τη δουλειά των ανθρώπων που τον εξυπηρέτησαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί.

Natalie Portman στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρέθηκε και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Natalie Portman. Μετά την καλοκαιρινή εξόρμηση στα Κουφονήσια, αποφάσισε να συνεχίσει τις διακοπές της στο κοσμοπολίτικο νησί. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο της Hollywoodian star από τη Μύκονο άρχισαν να κυκλοφορούν παντού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη λάμψη στο νησί των ανέμων.

Μύκονος: Το Νησί των Διασήμων

Η Μύκονος συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για παγκοσμίου φήμης αστέρες, οι οποίοι έρχονται να απολαύσουν τις ομορφιές και τη ζωντάνια του νησιού. Η εκρηκτική παρουσία του Kevin Hart και της Natalie Portman προσθέτει ακόμα περισσότερο γοητεία και λάμψη στο νησί των ανέμων, κάνοντάς το έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς διασημοτήτων από όλο τον κόσμο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk