ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία-«Φαίνεται τόσο αδύναμη»

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον προκάλεσε ανησυχία για την υγεία της μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης επίσημης φωτογραφίας της πριγκίπισσας από το Παλάτι του Κένσινγκτον μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας μαζί με τα τρία παιδιά της δημοσιεύτηκε στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τη βασιλική συγγραφέα Roya Nikkhah, η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα William στο Windsor νωρίτερα αυτή την εβδομάδα

Η Kate Middleton δείχνει αδύναμη στην πρώτη επίσημη φωτογραφία που απαθανάτισε ο πρίγκιπας William


Η Κέιτ ευχαρίστησε επίσης τους καλούς της για την υποστήριξή της στη λεζάντα, ευχόμενος στους Βρετανούς μια Κυριακή της Μητέρας.

«Σας ευχαριστώ για τις ευχές και τη συνεχή υποστήριξή σας τους τελευταίους δύο μήνες», έγραφε. «Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά για τη Γιορτή της Μητέρας».

Η Kate Middleton δείχνει αδύναμη στην πρώτη επίσημη φωτογραφία που απαθανάτισε ο πρίγκιπας William

Στη φωτογραφία, η Κέιτ φαίνεται να κάθεται σε μια καρέκλα κήπου που περιβάλλεται από τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Οι θαυμαστές ενθουσιάστηκαν με την πρώτη ματιά της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα πριν από σχεδόν δύο μήνες.

Άλλοι εξέφρασαν την ανησυχία τους, με έναν να λέει: «Φαίνεται τόσο αδύναμη».

“Τι συμβαίνει; Είναι τόσο αδύναμη που δεν αντέχει και για να κάνει μια δημόσια εμφάνιση αναγκάστηκε να τυλιχθεί στα παιδιά της σαν κουβέρτα Είναι αδύναμη …τι στο καλό έγινε;” άλλος εξέφρασε.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk