LIFESTYLE

Jennifer Lopez-Ben Affleck: Ένας μεγάλος Έρωτας που δεν έσβησε μετά τον πρώτο χωρισμό

Ο Μπεν Άφλεκ είχε ένα αίτημα για την Τζένιφερ Λόπεζ όταν το ζευγάρι αναζωπύρωσε τον έρωτά του το 2021: περισσότερη ιδιωτικότητα.

Ο ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης μίλησε για τη σχέση του ζευγαριού στο νέο ντοκιμαντέρ της Λόπεζ για το Amazon Prime, με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told».

«Συναντώντας ξανά μαζί, είπα: «Άκου, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media», είπε ο Άφλεκ στην ταινία.

«Τότε κατάλαβα ότι δεν είναι δίκαιο να ρωτήσω. Είναι κάπως σαν, θα παντρευτείς έναν καπετάνιο και θα πεις «Λοιπόν, δεν μου αρέσει το νερό».

«Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικά είδη προσεγγίσεων που προσπαθούμε να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε», πρόσθεσε ο Άφλεκ.

Η Λόπεζ, από την πλευρά της, μίλησε για τη δυσφορία του συζύγου της που ζει στο προσκήνιο. «Δεν νομίζω ότι [ο Μπεν] αισθάνεται πολύ άνετα με το να κάνω όλα αυτά», είπε στο ντοκιμαντέρ.

«Αλλά με αγαπάει, ξέρει ότι είμαι καλλιτέχνης και θα με στηρίξει με κάθε τρόπο γιατί ξέρει ότι δεν μπορείς να με εμποδίσεις να κάνω τη μουσική που έκανα… δεν θέλει να με σταματήσει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεται άνετα να είναι η μούσα».

«Είμαστε απλώς δύο άνθρωποι με διαφορετικά είδη προσεγγίσεων που προσπαθούμε να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε», είπε ο Άφλεκ

Η Λόπεζ αποκάλυψε πρόσφατα ότι «δεν σχεδίαζε ποτέ» να ξαναβρεθεί μαζί με τον Άφλεκ μετά τον αποτυχημένο αρραβώνα τους το 2004.

«Φύγαμε και οι δύο και κάναμε παιδιά με άλλους ανθρώπους και άλλες σχέσεις, αλλά ξέρετε ότι στο μυαλό μου είχα κάπως σαν, «Ω, αυτό ήταν κάπως».

Μιλώντας για την αναζωπύρωση του ειδυλλίου της, η Τζένιφερ Λόπεζ περιέγραψε το ταξίδι της από την απογοήτευση στην πραγματική αγάπη. «Ήταν απίστευτα οδυνηρό μετά τον χωρισμό μας. Μόλις ακυρώσαμε εκείνο τον γάμο πριν από 20 χρόνια, ήταν ο μεγαλύτερος σπαραγμός της ζωής μου. Ειλικρινά ένιωσα ότι θα πέθαινα. Για τα επόμενα 18 χρόνια δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Αλλά τώρα, 20 χρόνια μετά όλο αυτό είχε αίσιο τέλος. Έχει το πιο «δεν θα συνέβαινε ποτέ στο Χόλιγουντ» τέλος».

Μετά από χρόνια χωριστά, η Λόπεζ και ο Άφλεκ επανενώθηκαν τελικά το 2021 και παντρεύτηκαν το 2022.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk