LIFESTYLE

Helen Mazlou: Η 23χρονη Ελληνίδα TikToker ανακοίνωσε πως έγινε μοναχή

Η Ξαφνική Απουσία από τα Social Media

Η Helen Mazlou, η 23χρονη Ελληνίδα TikToker, που είχε προσελκύσει σχεδόν μισό εκατομμύριο followers στις πλατφόρμες του TikTok και του YouTube, έχει αφήσει πολλούς από τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται για την ξαφνική της απουσία. Οι προσωπικοί της λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα εδώ και λίγο καιρό παρέμειναν ανενεργοί, δημιουργώντας ερωτηματικά για το γιατί τα βίντεο της νεαρής Έλενας έχουν εξαφανιστεί.



Η Ανακοίνωση στο Instagram

Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις δόθηκε πρόσφατα, όταν η Helen Mazlou ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στο Instagram, κάνοντας μια αναπάντεχη ανακοίνωση. Η πρώην TikToker αποκάλυψε πως έγινε μοναχή και πλέον φέρει το όνομα Υπομονή. Αυτή η σημαντική αλλαγή στον τρόπο ζωής της συγκλόνισε πολλούς από τους θαυμαστές της, οι οποίοι την ακολουθούσαν πιστά μέσω των κοινωνικών δικτύων της.

Το Νέο Κεφάλαιο της Υπομονής

Στις περιγραφές των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Υπομονή πλέον δηλώνει ότι αγαπάει τον Θεό και οι αναρτήσεις της περιορίζονται αποκλειστικά σε θέματα χριστιανισμού. Οι μεταβολές αυτές καθρεφτίζουν τη σημαντική απόφαση της Helen Mazlou να αφοσιωθεί στη θρησκεία της, αφήνοντας πίσω την ψηφιακή της παρουσία που είχε κατακτήσει τόση δημοτικότητα.