ΕΛΛΑΔΑ

Greek Mafia: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών -Έκρηξη σε βενζινάδικο στον Πειραιά [Βίντεο]

Σήμερα τα ξημερώματα, σημειώθηκε μια σοβαρή έκρηξη σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, δίπλα από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Ομηρίδη Σκυλίτση και Πυθαγόρα στον Πειραιά. Η έκρηξη είχε έντονο άρωμα της ελληνικής μαφίας. Ευτυχώς, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα και στο βενζινάδικο, το οποίο ήταν ανοιχτό κατά τη διάρκεια της έκρηξης.

Η ισχύς της έκρηξης ήταν τόσο μεγάλη που προκάλεσε την ξεκούρδιση παραθύρων σε πολυκατοικίες κοντά στο σημείο της έκρηξης. Οι κάτοικοι της περιοχής αναστατώθηκαν από τη δύναμη της έκρηξης και επικοινώνησαν αμέσως με τις αρχές.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό και εξετάζει όλες τις πιθανές προσανατολίσεις. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά περαιτέρω στοιχεία σχετικά με την αιτία της έκρηξης ή τους υπευθύνους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, για τα κίνητρα της επίθεσης οι Αρχές εκτιμούν πώς πίσω από το συγκεκριμένο χτύπημα ενδέχεται να κρύβεται κάποιο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων μέχρι πρόσφατα ήλεγχε ένα γνωστό μέλος της Greek Mafia, το οποίο δολοφονήθηκε στον Νέο Κόσμο, ωστόσο τα ηνία είχε αναλάβει ένα άλλο πρόσωπο που είχε έρθει σε επαφή με γνωστό ποινικό κακοποιό που ήθελε να “αναλάβει” το εν λόγω βενζινάδικο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk