ΑΘΛΗΤΙΚΑ

FIBA EuroBasket 2025: Βασίλης Τολιόπουλος – Ο νέος Έλληνας σταρ [video]

Παρά τις σημαντικές απουσίες και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν στο χθεσινό ματς, ο Βασίλης Τολιόπουλος ντύθηκε… Kill Bill και έσπρωξε την Εθνική μας ομάδα στην εκτός έδρας νίκη με 74-72 επί της Ολλανδίας, κάνοντας έτσι το «2 στα 2» στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025!

με τις εμφανίσεις που κάνει ο Βασίλης Τολιόπουλος, πολύ δύσκολα θα παραμείνει σε αυτόν τον Άρη, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι.

Έτσι ήδη οι φήμες για ενδιαφέρον που μπορεί ή πρέπει να δείξουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Η FIBA αποκάλυψε το Top-10 της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών για το EuroBasket 2025, παρουσιάζοντας δύο εντυπωσιακές φάσεις από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Ολλανδία. Στο Νο.6, ο Βασίλης Τολιόπουλος κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα με το καθοριστικό καλάθι του, διασχίζοντας

Αυτό το Top-10 αποτελεί μια συλλογή από τις καλύτερες φάσεις των αγώνων και αποτυπώνει το επίπεδο των παικτών και την ανταγωνιστικότητα των προκριματικών αγώνων. Οι εκπληκτικές επιδόσεις των παικτών αποδεικνύουν το πάθος και την αφοσίωσή τους στο άθλημα.

Αυτό το Top-10 αποτελεί μια πηγή έμπνευσης για τους λάτρεις του μπάσκετ και αποδεικνύει ότι η Εθνική ομάδα και οι παίκτες της έχουν το δυναμικό να ανταγωνιστούν σε διεθνές επίπεδο. Ανυπομονούμε να δούμε περισσότερες εντυπωσιακές φάσεις καθώς η πορεία προς το EuroBasket 2025 συνεχίζεται.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk