LIFESTYLE

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα -Στη δεκάδα το «Zari» σύμφωνα με τα στοιχήματα [Βίντεο]

Ο διαγωνισμός της Eurovision πλησιάζεικ και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει.

Ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στη Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου, ενώ ανακοινώθηκε η σειρά, με την οποία θα διαγωνιστούν οι χώρες στους ημιτελικούς.

Σύμφωνα με το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, συνολικά, 37 χώρες θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.


Η Μαρίνα Σάττι, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα φέτος με το τραγούδι «Ζάρι», θα εμφανιστεί στην 4η θέση στον Β’ Ημιτελικό που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου.

Η Κύπρος, την οποία θα εκπροσωπήσει η Silia Kapsis θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό στις 7 Μαΐου, στη 2η θέση.

Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν, Μολδαβία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος, Βέλγιο, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία

Σύμφωνα με τα στοιχήματα τα τραγούδια που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις έξι πρώτες θέσεις είναι η Κροατία, η Ουκρανία, η Ιταλία, η Ελβετία, η Ολλανδία και το Βέλγιο, ενώ η Μαρίνα Σάττι και το «Zari» βρίσκονται στην 7η θέση.