LIFESTYLE

Eurovision 2024: Άρρωστη η Μαρίνα Σάττι, με φαρυγγίτιδα και πυρετό [Βίντεο]

Άρρωστη η Μαρίνα Σάττι, με φαρυγγίτιδα και πυρετό

Απόψε, την 9η Μαΐου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι θα συμμετάσχει στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024 με το τραγούδι της με τίτλο “Ζάρι”. Η Μαρίνα Σάττι έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της και το ξεχωριστό στυλ της, καθώς και με την συναισθηματική φόρτιση που μεταφέρει μέσα από τη μουσική της.

Η πρόκληση της ασθένειας

Δυστυχώς, η Μαρίνα Σάττι αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 8 Απριλίου, αποκάλυψε την ασθένεια της μέσα από ένα live που έκανε στο TikTok. Ανέφερε ότι έχει παρασύρει έναν ιών και αντιμετωπίζει ένα έντονο κρυολόγημα. Για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, η Μαρίνα Σάττι λαμβάνει κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Η ανυπομονησία για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι

Παρά την πρόκληση που αντιμετωπίζει, η Μαρίνα Σάττι δεν έχει επηρεαστεί στο επίπεδο της ερμηνείας της και συνεχίζει να προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στον ημιτελικό της Eurovision. Οι θαυμαστές της ανυπομονούν να την δουν στη σκηνή και να απολαύσουν τη μοναδική της ερμηνεία. Η Μαρίνα Σάττι αποτελεί μια από τις πιο ανερχόμενες καλλιτέχνιδες της χώρας μας και η συμμετοχή της στη Eurovision αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για να δείξει το ταλέντο και την προσωπικότητά της σε διεθνές επίπεδο.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk