LIFESTYLE

Eurovision – Μαρίνα Σάττι για τα χασμουρητά: “Χαζολογούσα με ένα γκρουπ Ελλήνων”

Η επιστροφή της Μαρίνα Σάττι στην Ελλάδα μετά τη Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι, η τραγουδίστρια που κατέκτησε την 11η θέση στον διαγωνισμό της Eurovision, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τη Σουηδία. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου, η Μαρίνα κλήθηκε να απαντήσει στις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα περιβόητα χασμουρητά της κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στη σκηνή, ενώ μιλούσε η ισραηλινή εκπρόσωπος.

Η θέση της Μαρίνας Σάττι για την αποδοκιμασία της συμμετοχής του Ισραήλ

Η Μαρίνα Σάττι ξεκαθάρισε στη συνέντευξη τύπου ότι τα χασμουρητά της δεν είχαν σκοπό να αποτελέσουν κάποια επίσημη τοποθέτηση για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision φέτος. Επίσης, τόνισε ότι αν είχε την πρόθεση να εκφράσει την άποψή της, θα το έκανε με διαφορετικό τρόπο.

Η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι στις αντιδράσεις του κοινού

Η Μαρίνα Σάττι εξέφρασε κατανόηση για τις αντιδράσεις του κοινού και τόνισε ότι σε κάθε εμφάνιση υπάρχουν πάντα διαφορετικές απόψεις και γούστα. Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το κοινό που την υποστήριξε και την εμπιστοσύνη που της έδειξε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στη Eurovision.

δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk